Çözüldü M4 MacBook Pro SSD yükseltmesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Luexen

Çalışkan
2 ay önce laptop aldım ama uzun vadede depolama alanı bana yetmeyecek diye düşünüyorum. Şu an 512GB SSD’ye sahip. Cihazın modeli Apple MacBook Pro M4 Pro. Şimdilik garantisi var diye içini açtırmak istemiyorum ama 2 yıl sonra eğer istersem SSD yükseltmesi yapabilir miyim?

Çözüm
Apple, yeni nesil MacBook modellerinde SSD'yi lehimli verdiğinden dolayı kapasiteyi sonradan yükseltemezsiniz maalesef. Ancak ve ancak cihazı 3. parti bir servise yollarsanız onlar depolama çiplerini söküp daha yüksek kapasiteli çipleri lehimleyerek yükseltme yapabilir ki bu da garantiyi bitireceği için garanti bittikten sonra yaptırmanızı öneririm, eğer yaptıracaksanız. Ki bunu TR'de yapan yer var mı bilmiyorum.
Apple, yeni nesil MacBook modellerinde SSD'yi lehimli verdiğinden dolayı kapasiteyi sonradan yükseltemezsiniz maalesef. Ancak ve ancak cihazı 3. parti bir servise yollarsanız onlar depolama çiplerini söküp daha yüksek kapasiteli çipleri lehimleyerek yükseltme yapabilir ki bu da garantiyi bitireceği için garanti bittikten sonra yaptırmanızı öneririm, eğer yaptıracaksanız. Ki bunu TR'de yapan yer var mı bilmiyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…