M4 MacBook Pro’nun Kutusu Sızdırıldı: 10 Çekirdekli CPU ve GPU Barındırıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 330
Makaleler
5

Apple’ın M4 işlemcili MacBook Pro serisinin bu yılın dördüncü çeyreğinde seri üretime başlayacağı daha önce bildirilmişti. Ünlü bir ekran analistine göre 14 inç ve 16 inç modeller için mini-LED panellerin Temmuz veya Ağustos aylarında teslim edilmesi planlanıyordu. Bu zaman çizelgesi ve sızdırılan 14 inçlik M4 MacBook Pro’ya ait olduğu düşünülen kutu göz önüne alındığında, Apple’ın…

Devamını Oku: M4 MacBook Pro’nun Kutusu Sızdırıldı: 10 Çekirdekli CPU ve GPU Barındırıyor
Kaynak: Techolay

Donanımlar iyi ama yazılımdan kaybediyorlar. Eskisi gibi Windows veya Linux kurulsa oyun bile oynanır.
ARM işlemcili Mac cihazlara Linux kuruluyor bu arada hocam. Sadece Windows kurulamıyor. Ama Linux kurulabiliyor.
İşletim sistemi tepki vermeyi bıraktı yani. 4 GB'li Windows makinem asla çökmedi. Onun da çökme garantisi var ama Unity3D'de hiç çökmemişti.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz? macOS son yıllarda biraz stabilite özürlüsü haline geldi o yüzden soruyorum. Eski macOS sürümleri taş gibiydi. Misal 2014 yılında Windows 8 saçma sapan sorunlarla boğuşurken, rakibi 10.9 Mavericks taş gibi bir işletim sistemiydi. Hala bu işin duayenleri tarafından gelmiş geçmiş en iyi macOS sürümü olarak gösterilir.

Yepyeni bir MacBook Pro alıyorsun, dünya para veriyorsun ve 16 GB RAM
8 GB RAM'i eleştirdiniz anladık da 16 GB RAM olunca bahaneniz nedir? macOS RAM'i son derece verimli kullanır. Mesela sizin gibilerin dilinden kurtulmak için kaç GB RAM koymaları gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…