Captain Skriniar 113

Üstün
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Temsilcimiz Beşiktaş, Fransız temsilcisi Marsilya'yı evinde ağırlıyor. Başarılar Kara Kartal.

Beşiktaş'ın Eksikleri:

• Leandro Trossard - Darbeye Bağlı Sakatlık
  • Rıdvan Yılmaz - Şüpheli
  • Milot Rashica - Statü Gereği
  • Mustafa Hekimoğlu - Statü Gereği

Marsilya'nın Eksikleri:

• Tochukwu Nnadi - Diz Sakatlığı
  • Geoffrey Kondogbia - Darbeye Bağlı Sakatlık

Beşiktaş ve Marsilya Arasındaki Karşılaşmalar:

• ✈️ Beşiktaş JK 0 - 2 Olympique Marsilya
  • 🏠 Beşiktaş JK 2 - 1 Olympique Marsilya

Maç Bilgileri:

• 📌Konum: Tüpraş Stadyumu
  • 📅 Tarih: 17.09.2026, 22.00
  • ⚽ Hakem: Andrea Colombo
  • 🖥️ VAR: Michael Fabbri
  • 🎙️ Spiker: Onur Şahin
  • 📺 Kanal: TRT 1 | tabii

Marsilya eskisi kadar iyi degil, kume dusmeye oynayan GS bile zamaninda 4 atmisti bu takima, ha aradan 4-5 sene gecti ama bu takimin bu zaman dilimi icerisinde ne gelisimi, basarisi oldu? BJK'nin 3-4 atip gecmesi gereken mac.

Trossard'ın en önemli maçta sakatlanacağı tuttu.
Son maçta biraz fazla dayak yedi, malum takımla olan maçta da riske edileceğini sanmıyorum.
Marsilya eskisi kadar iyi degil, kume dusmeye oynayan GS bile zamaninda 4 atmisti bu takima, ha aradan 4-5 sene gecti ama bu takimin bu zaman dilimi icerisinde ne gelisimi, basarisi oldu? BJK'nin 3-4 atip gecmesi gereken mac.
Marsilya ne durumda olursa olsun tehlikeli takım, belli bir standardı olan ve bu kupalara alışkın bir kulüp ama tribün baskısıyla bu işi çözeriz.

Maç için skor tahminim 2-1 veya 1-1 olacak, Dusan ve Murillo'dan gol bekliyorum. Marsilya'dan da Amine Harit'ten gol bekliyorum.
Marsilya hücum futbolu olarak iyi bir takım, özelikle kanatları acayip bir dribbling vaat ediyor. Orta sahaları sezon başından beri Beşiktaş'a istediğim Hojbjerg ve zamanının önemli wonderkidlerinden Angel Gomes. Defansif yönü kuvvetli ama hücum yönü bir tık aksayan bir orta saha lâkin pasörlük meziyetleri olan bir orta saha kurguları var, bekleri Weah ve Garcia içe kat edebilen ama Marsilya'da bunu pek yapmayan bir görünüm seziyorlar, risk alabilen ama karar paslarında bir tık zayıf bir bek kurguları mevcut. Stoperleri Aguerd West Ham ve Rennes'de izlediğimde Harry Maguire gibi hava topları ve hamle konusunda iyi ama atiklik konusunda sıkıntılı bir stoperdi, ilerleyen yaşına rağmen hamleleri oldukça güçlü hatta Beşiktaş'ın en iyi hamlecisi olan Salih ve Agbadou'dan çok daha etkili bu konuda.
Diğer stoper Meite Aguerd'in tüm eksikliklerini kapatan stoper rolünde. Etkili bir stoper o da. Cornelius'u ise hiç izlemedim.
Kalecileri ise pek adını duymadığım birisi lâkin Ajax altyapısından çıkmış birisi illaki bir şeyler vaat ediyordur. Dikkat etmek lazım.