Lyon'un evinde sürpriz galibiyet alması işten bile değil, Openda'yı durduramazlarsa çok can yakacak. Fenerbahçe'de Asensio majör eksik, Kerem ise çok sürpriz at. Kerem'in yerine çok yüksek ihtimalle Nene kullanılır ama Nene yerine Greenwood+Muriqi ile birlikte Muriqi'nin pivot santrfor olarak Greenwood'a alan işleyecek -veya Greenwood Muriqi'ye açıklık yaratmak için sızma koşular atacak- oyuncu olduğu modelde 4-1-3-2 şeklinde dizilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kante'nin defansın önünde oynayıp İsmail-Guendouzi ikilisinin arkasındaki çapa rolünde çok iyi olacağını düşünüyorum, Ayrıca bu durum derinden oyun kurmayan Fenerbahçe'nin oyunu çok hızlı şekilde kanatlara çıkabilen 2 kanat bekini oyunun içine dahil ederek 2 forvetinin orta sahaya kadar gelerek beklerin iyi ortalarla pivot santrforu beslemesini de sağlayabilir.
Lyon'un geçen maçtaki kadroyla çıkacağını düşünüyorum, oyun planı olarak kanatlara çıkmayı seven beklerin biraz daha orta sahaya yakın yerde konum alarak pivot santrforu orta sahada karşılayacağını ve bu şekilde Fenerbahçe'nin oyun kurulumunu forvetlerden değil de derindeki Kante-Guendouzi-İsmail üçlüsü üstüne çekmeye çalışacaklarını düşünüyorum.
Skor tahminim 2-1 ama kimin kazanacağını kestirmek güç.