Neshter Yetkin Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 269 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 154 30 Mart 2024 #1 Bu mağazadan alışveriş yapan var mı? Burası güvenilir midir?
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 30 Mart 2024 #2 Bu siteden mi bahsediyoruz? Hakkımızda - PttAVM.com PttAVM.com Hakkımızda www.pttavm.com Güvenilir ama aldığınız ürüne göre de değişir biraz. Güven damgası da var mış. Güven Damgası TOBB, Ticaret Bakanlığı tarafından tek Güven Damgası Sağlayıcı olarak yetkilendirilmiştir ve kriterlere uyan e-ticaret sitelerine Güven Damgası verir www.guvendamgasi.org.tr Artı 0 Eksi
Bu siteden mi bahsediyoruz? Hakkımızda - PttAVM.com PttAVM.com Hakkımızda www.pttavm.com Güvenilir ama aldığınız ürüne göre de değişir biraz. Güven damgası da var mış. Güven Damgası TOBB, Ticaret Bakanlığı tarafından tek Güven Damgası Sağlayıcı olarak yetkilendirilmiştir ve kriterlere uyan e-ticaret sitelerine Güven Damgası verir www.guvendamgasi.org.tr
Mehmet. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 285 Çözümler 2 Beğeniler 319 30 Mart 2024 #3 PttAVM'den alışveriş yapmayın. Tecrübeyle sabit maalesef. Artı 0 Eksi
KS KS Neshter Yetkin Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 269 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 154 30 Mart 2024 #4 Kedicik dedi: Bu siteden mi bahsediyoruz? Hakkımızda - PttAVM.com PttAVM.com Hakkımızda www.pttavm.com Güvenilir ama aldığınız ürüne göre de değişir biraz. Güven damgası da var mış. Güven Damgası TOBB, Ticaret Bakanlığı tarafından tek Güven Damgası Sağlayıcı olarak yetkilendirilmiştir ve kriterlere uyan e-ticaret sitelerine Güven Damgası verir www.guvendamgasi.org.tr Genişletmek için tıkla... MAC İNTERNET - PttAVM.com telefon için hocam. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Bu siteden mi bahsediyoruz? Hakkımızda - PttAVM.com PttAVM.com Hakkımızda www.pttavm.com Güvenilir ama aldığınız ürüne göre de değişir biraz. Güven damgası da var mış. Güven Damgası TOBB, Ticaret Bakanlığı tarafından tek Güven Damgası Sağlayıcı olarak yetkilendirilmiştir ve kriterlere uyan e-ticaret sitelerine Güven Damgası verir www.guvendamgasi.org.tr Genişletmek için tıkla... MAC İNTERNET - PttAVM.com telefon için hocam.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 30 Mart 2024 #5 Neshter dedi: MAC İNTERNET - PttAVM.com telefon için hocam. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da da hesapları var ve güvenilir duruyorlar. https://www.hepsiburada.com/magaza/macinternet Artı 0 Eksi
Neshter dedi: MAC İNTERNET - PttAVM.com telefon için hocam. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da da hesapları var ve güvenilir duruyorlar. https://www.hepsiburada.com/magaza/macinternet
Alperen Arslan Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 620 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 526 30 Mart 2024 #6 PttAVM üzerinden kaybettiğinizde üzüleceğiniz ürünler almayın. Ben ya 50 TL üstünde almıyorum ya da başımın gözümün sadakası olsun demeye hazırlıyorum kendimi. Artı 0 Eksi
PttAVM üzerinden kaybettiğinizde üzüleceğiniz ürünler almayın. Ben ya 50 TL üstünde almıyorum ya da başımın gözümün sadakası olsun demeye hazırlıyorum kendimi.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 30 Mart 2024 #7 Bu arada dendiği gibi telefon işini riske atmaya gerek yok. Çok bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum, daha güvenilir yerlerden alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu arada dendiği gibi telefon işini riske atmaya gerek yok. Çok bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum, daha güvenilir yerlerden alabilirsiniz.
KS KS Neshter Yetkin Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 269 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 154 30 Mart 2024 #8 Kedicik dedi: Bu arada dendiği gibi telefon işini riske atmaya gerek yok. Çok bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum, daha güvenilir yerlerden alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, Hepsiburada'dan alacağım o halde (Mağaza da Hepsiburada) Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Bu arada dendiği gibi telefon işini riske atmaya gerek yok. Çok bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum, daha güvenilir yerlerden alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, Hepsiburada'dan alacağım o halde (Mağaza da Hepsiburada)