Mac mini M4 alınır mı?

Merhaba ben Yusuf berk demirel! 15 yaşında oyun geliştirme Python geliştirme yapıyorum. Yeni çıkan M4 Mac minilerden alacağım. Şöyle bir setup kurmayı düşünüyorum.

-Win = Lenovo IdeaPad gaming 3 (şu anki PC)
-macOS = Mac mini M4/128/16
-Samsung Odyssey G9 kavisli monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sabit bir Mac ihtiyacın varsa özellikle fiyatı da düşünüldüğünde müthiş bir cihaz. Depolama işi problem bence ama o da kullanım amacına göre değişir. Harici depolama aygıtları ile işini çözebiliyorsan sorun kalmıyor. Kısacası alınır.

Alınır güzel cihaz. Yılbaşından önce al. Zam gelecek çünkü. Ayrıca foruma hoş geldin.
Daha yeni zam geldiği için çok anormal bir durum olmadığı sürece zam gelmeyeceğini düşünüyordum. Geçen sene de Apple yılbaşında zam yapmamıştı. Zam geleceği ile ilgili haberler mi çıktı?

Eğer sabit bir Mac ihtiyacın varsa özellikle fiyatı da düşünüldüğünde müthiş bir cihaz. Depolama işi problem bence ama o da kullanım amacına göre değişir. Harici depolama aygıtları ile işini çözebiliyorsan sorun kalmıyor. Kısacası alınır.

Daha yeni zam geldiği için çok anormal bir durum olmadığı sürece bir süre zam gelmeyeceğini düşünüyordum. Geçen sene de Apple yılbaşında zam yapmamıştı. Zam geleceği ile ilgili haberler mi çıktı?
zaten win bilgisayarım taşınabilir o yüzden gerek yok macbooka

Daha yeni zam geldiği için çok anormal bir durum olmadığı sürece bir süre zam gelmeyeceğini düşünüyordum. Geçen sene de Apple yılbaşında zam yapmamıştı. Zam geleceği ile ilgili haberler mi çıktı?
Hocam zam yedi mi Mac Mini 4. Haberim yok hiç. Buradaki fiyatı iyi. Stoklara tekrar girince PT üzerinden alınmalı bence.

Hocam zam yedi mi Mac Mini 4. Haberim yok hiç.
Apple birkaç ay önce genel bir zam yaptı. Mac Mini M4 bu zamdan sonra piyasaya çıktığı için fiyatı çıktığı gün ile aynı. Son tanıtımda çıkan ürünler zaten zamlı fiyat ile çıktılar. O yüzden dedim bir süre Apple'ın zam yapacağını düşünmüyorum diye.

Geri
Yukarı Alt