Maç Sonucu: Alanyaspor 1-0 Beşiktaş JK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesimist34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
  • Etiketler Etiketler
    beşiktaş
Yok iptal edilmemeliydi ve Beşiktaş'ın net penaltısı verilmedi burada da hem fikiriz ben buna yorum yaptım mı hayır. Ama o poziyon konusunda hala daha aynı fikirdeyim.
Tamamen hakem hatası işte. Benim demek istediğim de şu; Oh'un golünü çekme var diye iptal etti. Öncesine gidiyoruz, adam kasıtlı olarak yumruk atıyor, faul vermiyor.

Yani Oh'un çekmesi faul ise bu faulun kralı. Size katılmadığım nokta da bu; daha temaslı oynansın diyorsunuz tamam ama bu temasın ötesinde. Kasıtlı olarak vurdu, öyle omuz atma vs. değil yani.

Maalesef doğru. Bugün Trabzonspor da dogranmis diyorlar, maci izleseydiniz bariz Besiktas'in dograndigini gorurdunuz muhtemelen. Ben de TS macini izlemedim.
Evet, Trabzonspor takımı da doğrandı. Her zaman dediğim gibi en çok reyting getirecekleri düşündükleri Fener ve GS takımlarını yine ikili mücadele altına sokmak istiyorlar. (Bunu dedim diye GS'li oldum, he önceki başlıklar altında yine korkuyorum )

Ben faul verilmesin demiyorum ama bu pozisyona kırmızı ağır kaça diyorum; yoksa bariz faul, kör olmak zorunda insan buna faul dememek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sizin görüşünüz, saygı duyarım ancak topsuz alanda "kasıtlı" olarak yapılan fiziki müdahale kırmızı kart olmalı.

O sizin görüşünüz, saygı duyarım ancak topsuz alanda "kasıtlı" olarak yapılan fiziki müdahale kırmızı kart olmalı.
Öyle olursa GS karşısında hiçbir takım 11 kişi oynayamaz (düşünsenize, üfleyince düşen oyuncuları var) ama ben diyeyim eyvah şimdi de GS'liler linç edecek

Öyle olursa GS karşısında hiçbir takım 11 kişi oynayamaz (düşünsenize, üfleyince düşen oyuncuları var) ama ben diyeyim eyvah şimdi de GS'liler linç edecek
Yok ya linçlik durum yok, kendi düşünceniz. Neyse BJK yine sinir stres etti gece gece. Nefret ediyorum şu Alanyaspor deplasmanından da. Salaktan bir gol yiyip kaybettik yine. Her sene aynı şey.

Ayrıca rezalet kamera açıları var, acilen küme düşürülmeli. Maç izlenmiyor bu kamera açısından. Az daha eğseler yedek kulübesine gireceğiz.

Hocam ben neler yaşadım neler en çok leyhine hakem hataları fener ve GS takımları için var diye dedim diye 3 sayfa linç yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…