S SalimBdk 26 Çalışkan Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 359 Beğeniler 240 Bugün 15:47 #21 Heitaus dedi: Dostum senin hiçbir yorumun gerçekleşmiyor ya. Genişletmek için tıkla... Gerçekleşsin diye yapmıyoruz müneccim değilim bir iki tane yorum yapmışsımdir onun dışında bir şey demedik zaten dün İngiltere alır dedim aldı mesela tuttu bu hatta ben dedim 2. yarı net alır maçı @ahmetmelihalemdar
Heitaus dedi: Dostum senin hiçbir yorumun gerçekleşmiyor ya. Genişletmek için tıkla... Gerçekleşsin diye yapmıyoruz müneccim değilim bir iki tane yorum yapmışsımdir onun dışında bir şey demedik zaten dün İngiltere alır dedim aldı mesela tuttu bu hatta ben dedim 2. yarı net alır maçı @ahmetmelihalemdar
Winner 32 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.667 Çözümler 4 Beğeniler 1.580 Bugün 15:48 #22 Uranos dedi: Zaten İngiltere - Fransa finali olursa Fransa kazanır. Ben seyir zevki açısından böyle bir final istedim. Buraya yazıyorum Fransa - İngiltere finali olacak ve Fransa 2 farkla kazanacak. Genişletmek için tıkla... ABD kazansın istiyordum. Elendiğinden beri İngiltere’yi destekliyorum. 20,22,24’te de İngiltere alsın demiştim.
Uranos dedi: Zaten İngiltere - Fransa finali olursa Fransa kazanır. Ben seyir zevki açısından böyle bir final istedim. Buraya yazıyorum Fransa - İngiltere finali olacak ve Fransa 2 farkla kazanacak. Genişletmek için tıkla... ABD kazansın istiyordum. Elendiğinden beri İngiltere’yi destekliyorum. 20,22,24’te de İngiltere alsın demiştim.