Maç Sonucu | Avustralya 2-0 Türkiye

Ben hayatımda bu kadar sağlam defans bir takım görmedim şakasız, Çin seddi gibi bir şeydi.

Ayrıca benim anlamadığım Can Uzun neden oynamadı? 45 milyonluk 20 yaşında pırlanta gibi yıldızımız var ve hoca oynatmıyor.

Son düzenleme:
Defans ile alakalı değil sadece bizde forvet eksikliği net ortaya çıktığı bir maçtı. Topu adamlar zaten bize bıraktı sağa sola pas atmakla olmuyor bu işler.

Defans ile alakalı değil sadece bizde forvet eksikliği net ortaya çıktığı bir maçtı. Topu adamlar zaten bize bıraktı sağa sola pas atmakla olmuyor bu işler.
85 milyonluk ülkeden bir tane forvet çıkmaması da ayrı değişik zaten.

Elendik maalesef. En fazla Paraguay'ı yeneriz. O da yeterli gelir mi belli değil.

Gereksiz hamaset yapmaya gerek yok, yok final oynarız yok Arjantin'i deleriz falan. Elbet gönül ister final oynayalım orası ayrı. Onun dışında kupaya böyle bir başlangıç yapmak üzücü oldu. Sonraki maçlarda milli takımımıza başarılar diliyorum.

Hiç oynamadan maç kazanmak... Montella'nın kadro seçimi yanlıştı ama Avustralya da oynamadı yani. Böyle oyun olmaz. Otobüs çek, şansa bala gol at, 0 emek. Sabahın köründe kalkıyoruz, heyecan yok bir şey yok. Yazık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…