Maç Sonucu | Avustralya 2-0 Türkiye

Enesin tüm sezonu sakatlıkla geçti, çocuk son dönemde iyileşti çocuğu çağırmadı üstelik elinde forvet yok. Salih, İrfan, Kaan gibi bitikleri çağırdı. Euro 2024'te forvetsiz işi rast gitti diye her turnuvayı her maçı böyle oynayacağını düşünüyor ama ilk maçtan elinde patladı. Geçen hazırlık maçında Aral'ı izleyen gördü ki çocuk birebirleri oldukça iyi oynuyor. İşte bugün tam öyle bir topçuya ihtiyacımız vardı. Hani bazıları diyor ya hoca tüm turnuvada 15-16 oyuncu kullanıyor diğerleri abilik yapsın diye çağrılıyor diye. O zaman Fifa'nın verdiği 26 kişilik kadronun ne anlamı kalıyor. Bugün gördükte yedekten oyuncu sokamadı. Hoca sınıfta kaldı.

Nutella'nın gitmesi lazım, çarçur edecek güzelim jenerasyonu.
Kura şansıyla geldi zaten. 2022'de Portekiz yerine Polonya, İsveç gibi takımlar gelse 2022'de giderdik zaten.

Koca 45 dk (Barış oyundayken), Kerem hiçbir şey yapamadı. Barış, birebirlerde hiç yok. Rakibin sağ defansı Italiano muydu, onu geçemedi.
Bir kere Kerem-Barış pozisyon değişikliği yapmadı, inanamıyorum ya.
Kenan girdikten sonra, adamlar sağ bek değiştirdi. Oyun içinde hiç çözüm üretemedik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arda sahada isterse yok olsun. Fark etmez (bence). Bu tarz takımlara karşı senin saf yeteneğe ihtiyacın var. Arda, Kenan gibi topçuların sonsuz toleransı olmalı. Kaldı ki adam kanatta hapsoldu. Ortayı açması gereken Arda, koşması gereken Barış ama ortayı açan ters ayak Barış Madem Arda'yı kanata attın, o zaman salacaksın ona ortayı, o açacak. Barış, Kerem +1 topçu içerde boğuşacak. Yani senaryo yaratsak bence en olmayacak oyun, bugün oynadığımız top. Kötü falan değil, direkt REZİLLİK. Bile isteye bunu yapan adamın da TD'liğinden şüphe duyarım, kimse kusura bakmayacak.

Üstelik yaptığı açıklamalarla kendiyle çelişti. Önce rakibin kapalı oynayacağını biliyorduk dedi. Sonra da Barış'ın dar alan becerisi kısıtlı olduğu için değiştirdik dedi. Hoca ezbere kadro sürmüş sahaya. Maçı takmamışlar belli.

Oynattığı oyun, verdiği kararlar, yaptığı açıklamalar. Hepsi falso. Daha kötü bir şey göremezdik herhalde. 190'lık adamların arasında 170'lik adama orta açmak nedir ya

%100. Açıklamaları aşırı fiyasko. Dalga geç desen o şekil demeç verirsin.

600 bin euroluk sağ beki geçemedin ya Barış, ne diyeyim sana.

Ben şu açıklamalardan sonra umudumu kestim. Teknik direktör olsam bu ikisini bir sonraki maçta yedek bırakırım.
Biri domine ettik demiş, diğeri gereken mücadeleyi gösterdik demiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
%100. Açıklamaları aşırı fiyasko. Dalga geç desen o şekil demeç verirsin.

Hepsinin açıklamaları fiyasko hocam. Takım kaptanı çıkmış oyunu domine eden tarafdık maçı hak ettik diyor. 100 dakika izledim bir tane ciddi pozisyon görmedim. Hoca çıkmış 30 şut attık diyor. Şutların kalitesinin hangisi elle tutulur? Herifler 4 kere geldi ikisinde golü buldu. Bu takım kendini dev aynasında görüyor. Küçümsedikleri Avustralya iyi bir futbol dersi verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…