Güncel futbol hiç izlemiyorum ancak fikrimce Türk futbolundaki disiplin ve oyuncuların ne kadar istekli olduklarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum, şike ve türlü olayların çok sık olduğu oyuncuların ne mantıkla oynadığı belli olmayan bir lige sahibiz. Tahminimce yine bu sebepten farkımız belli oldu ve karşı takım fişi çekti.
Güncel futbol hiç izlemiyorum ancak fikrimce Türk futbolundaki disiplin ve oyuncuların ne kadar istekli olduklarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum, şike ve türlü olayların çok sık olduğu oyuncuların ne mantıkla oynadığı belli olmayan bir lige sahibiz. Tahminimce yine bu sebepten farkımız belli oldu ve karşı takım fişi çekti.
Ülkedeki çoğu şey gibi (olimpiyatları saymazsak ve basketi) bu branşda da dandik olduğumuz öne çıkıyor. Haftada 2maç hatta bazen 3 maç oynanan Premier League takvimi ile karşılaştırmak tam doğru olmaz ama disiplin konusunda farkımız belli oluyor.
Fenerbahçe 3. gol sonrası umudu kesmişti zaten.. Önce Ooster, sonra Fred kart görüp kendilerini cezalı duruma düşürdüler. Üstelik herhangi bir PL takımına karşı bu kadar ofansif oyuncuyla oynamak bilemedim. Hocaları kumar oynadı kaybettik desek yeridir. Kanatlardan gram verim alamadılar. Belki fenerliler bana kızacak ama Kanteyi UEFA listesine yazacağınıza Musaba yazsaydınız inanın daha çok işinize gelirdi. En azından kanat aksiyonlarınız daha fazla olurdu.. İstanbulda bu takımla böyle bittiyse deplasmanda da benzer skorla elenirler