LA Knight 83 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 Beğeniler 3.181 Bugün 01:00 #21 belfort 394 dedi: Asensio bir taraflarını kaldıramıyor. Adam koşmuyor ve koşamıyor. Bugün 38 yaşındaki Lewandowski, Asensio'dan daha fazla koşuyordur. Genişletmek için tıkla... Deli etti ya. Millet şunu başımıza süper star ilan etti. Ömrü hayatında 1 tane iyi sezonu var, gerisi yatış tamamen. Messi değilsen koşacaksın.
belfort 394 dedi: Asensio bir taraflarını kaldıramıyor. Adam koşmuyor ve koşamıyor. Bugün 38 yaşındaki Lewandowski, Asensio'dan daha fazla koşuyordur. Genişletmek için tıkla... Deli etti ya. Millet şunu başımıza süper star ilan etti. Ömrü hayatında 1 tane iyi sezonu var, gerisi yatış tamamen. Messi değilsen koşacaksın.
Dusan Vlahovic Gelişen Katılım 18 Ağustos 2026 Mesajlar 13 Beğeniler 31 Yer Belgrad Bugün 01:03 #22 Ben dedim. Fenerbahçe 1 tane atar, daha da atamaz diye. 1-1 de tahminlerimin arasındaydı ama yazmadım.
Ben dedim. Fenerbahçe 1 tane atar, daha da atamaz diye. 1-1 de tahminlerimin arasındaydı ama yazmadım.