Maç sonucu | Fenerbahçe 1-1 Roma

Hangi maçta kötü oynamadı hocam.

Zaten değil bunu kabul ediyoruz fakat 10 numara pozisyonunda başka oyuncu yok. Hoca ne yapsın? Suç yönetimin suçu, lafı yiyen İsmail Hoca.
Hocayı savunma lütfen.

Haciz'in kuracağı kadro işte bu. Yıllar sonra UCL'ye gidiyorsun 11 başlayan adam Bartuğ Elmaz. Muriç yedek dedi; adam as santrafor oldu. Sol kanattaki adamı konuşmaya gerek yok.

Çok kaçan, dönen top oldu. Kazanabileceğimiz maçtı elden gitmesi üzdü. Umarım bu puanı aramayız ilerde.
Taraftar subhanallah ilk defa taraftarın hep bir ağızdan "Yuhh, ıslık" seslerini duydum. Ölmeden bunu da gördük ya, insan şaşırıyor.

Hangi maçta kötü oynamadı hocam.
Doğru düzgün oynadığı ciddi 2 maç var. İkisinde de ikili mücadeleler olsun, pas bağlantıları olsun gayet elinden geleni yaptı ve yeterliydi. Maç izlemeden, neyin ne olduğunu bilmeden oyunculara boş yere sallamanın bir mantığı yok.

Burda lütfen hocayı savunma yapmayın kendisi korkak kafası geri çalışan bir adamdır 70 dakika boyunca kerem'i oynattı.

Hangi maç.

Burda lütfen hocayı savunma yapmayın kendisi korkak kafası geri çalışan bir adamdır 70 dakika boyunca kerem'i oynattı.

Hangi maç.
99 puan topladığı yılda aynı sorun vardı, hiç risk almadı, hep korkak durdu. O sene biraz daha agresif olunsaydı şampiyon olunacaktı.

18 yıl sonra Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligine götüren hocaya laf etmek ne sizin ne benim haddime kusura bakmayın. Futbolu İsmail Hoca'nın %10'u kadar sizde bende bilmiyorum.

Oynadığı maçlar belli, araştırabilirsiniz.

99 puan topladığı yılda aynı sorun vardı, hiç risk almadı, hep korkak durdu. O sene biraz daha agresif olunsaydı şampiyon olunacaktı.
99 puan nasıl topladı hayret ediyorum o işte bir şey var.

18 yıl sonra Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligine götüren hocaya laf etmek ne sizin ne benim haddime kusura bakmayın. Futbolu İsmail Hoca'nın %10'u kadar sizde bende bilmiyorum.
Bu kadroyu şampiyonlar ligine götürememek zaten bir başarı olurdu. Oynayan adamların çoğu büyük takımlardan gelen oyuncular ve bazıları hariç hala iyi durumdalar.

99 puan nasıl topladı hayret ediyorum o işte bir şey var.
Batshuayi'nin yedekten girip kurtardığı tonla maç var. Hocanın tek bildiği taktik de oyunu rakip sahaya yıkmak. Bu adam değişiklik nedir bilmiyor. Zaten kendin de diyorsun.

Dzeko ve Tadic gibi oyunu rakip sahaya yıkan, Ferdi'nin tıkanan maçlarda defanstan topları çıkarması filan büyük etkenlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…