Maç sonucu: Fransa 2 - 0 Fas

Fransa şu anda en derli toplu ve tutarlı futbolu oynayan takım. Finale çıkarlar büyük ihtimalle. Eğer Arjantin’le bir final maçı daha yaparlarsa bu seferki sonuç geçen seferden farklı olur ve Fransa kupayı alır diye düşünüyorum.

Yok dostum, Arjantin Mısır maçında zerre hakem hatası olmadı. Ronaldocu insanların delüzyonel yaklaşımları. 2022 dünya kupasından sonra, idolleri ayrı kendileri ayrı bir dünya yarattılar ve orada yaşıyorlar. Messi her koydukça, bunların akıl sağlığı yerinden oynuyor maalesef.

Ronaldo alsa iyi olurdu, 2 GOAT da Dunya Kupalarini cekip sahneden ayrilirlardi. Epik final, mutlu son ama yapacak bir sey yok. Madem Ronaldo elendi, Messi 2.kupayi onun yerine alsin bitirsin kariyeri. Dedem yasina geldiler artik yeter.

Ronaldo alsa iyi olurdu, 2 GOAT da Dunya Kupalarini cekip sahneden ayrilirlardi. Epik final, mutlu son ama yapacak bir sey yok. Madem Ronaldo elendi, Messi 2.kupayi onun yerine alsin bitirsin kariyeri. Dedem yasina geldiler artik yeter.
Bitmesin devam etsin oynasın

O kısmı da var tabii. Lakin ben hiç birisinin fanatiği değilim. Bu 4'lü hakkediyor bir şekilde dünya kupasını az şike yapsın çok yapsın ona yapacak bir şey yok. He Messi 22'de aldı zaten diğer üçünün kazanmasını isterim ama yine az şike çok şike affetmiyor Arjantin ve Mısır maçında gene iki takım iyi oynadı. Lakin şike varsa çok ince ayrıntılarda saklı olabilir anca. Bazı pozisyonlarda Arjantinliler biraz fazla sağlam faul yapmıştı. Onun haricinde Portekiz-Hırvatistan maçı da ayrı bir muhabbet olmuştu. Amerika milli takımında bile bir oyuncu cezalıyken cezasız duruma düşürüldü. Yani ortada yine düzgün rekabet var ama bir şekilde hafif şikeli olaylar dönmüyor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…