Milas 60 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.461 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.509 Yer Japonya, Fukuoka Cuma 23:15 #11 Morthunel dedi: Böyle düşünmemiştim. Jeton düştü. Genişletmek için tıkla... Ayrıca 5-6 yememiz daha iyi. Taraftar baskısı daha da artacağı için yönetim transfer yapmaya kalkışır belki. Galatasaray'da hep bu böyle olmuştur.
Morthunel dedi: Böyle düşünmemiştim. Jeton düştü. Genişletmek için tıkla... Ayrıca 5-6 yememiz daha iyi. Taraftar baskısı daha da artacağı için yönetim transfer yapmaya kalkışır belki. Galatasaray'da hep bu böyle olmuştur.
KS KS Morthunel 60 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.208 Çözümler 1 Beğeniler 951 Cuma 23:19 #12 Milas dedi: Ayrıca 5-6 yememiz daha iyi. Taraftar baskısı daha da artacağı için yönetim transfer yapmaya kalkışır belki. Galatasaray'da hep bu böyle olmuştur. Genişletmek için tıkla... Gol yeme konusunda ayrı fikirliyim. Yenmesi benim için önemli ama tarafrarın iyice baskı yapması lazım, yoksa olmaz. Taraftar zaten çıldırdı. Sahaya meşale ve yabancı madde atıldı.
Milas dedi: Ayrıca 5-6 yememiz daha iyi. Taraftar baskısı daha da artacağı için yönetim transfer yapmaya kalkışır belki. Galatasaray'da hep bu böyle olmuştur. Genişletmek için tıkla... Gol yeme konusunda ayrı fikirliyim. Yenmesi benim için önemli ama tarafrarın iyice baskı yapması lazım, yoksa olmaz. Taraftar zaten çıldırdı. Sahaya meşale ve yabancı madde atıldı.
ysffbulut 6 Üstün Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 569 Çözümler 2 Beğeniler 364 Cuma 23:24 #13 Yenilmelerine sevindim sağlam yangın yapılır bu skorlar sayesinde.
BordoBereli 10 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 272 Çözümler 1 Beğeniler 145 Yer Chobani Stadyumu Cuma 23:29 #14 Milas dedi: O Dursun denen başkan bozuntusu transfer yapmazsa sezon geneli böyle olacaktır. Keşke 2 değil de 5-6 falan yeseydik. Genişletmek için tıkla... 4-5 yeseydiniz başkan ciddileşirdi bence.
Milas dedi: O Dursun denen başkan bozuntusu transfer yapmazsa sezon geneli böyle olacaktır. Keşke 2 değil de 5-6 falan yeseydik. Genişletmek için tıkla... 4-5 yeseydiniz başkan ciddileşirdi bence.
KS KS Morthunel 60 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.208 Çözümler 1 Beğeniler 951 Cuma 23:33 #15 BordoBereli dedi: 4-5 yeseydiniz başkan ciddileşirdi bence. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin diyor bize başkanımız. Gerekli işlemleri yaptığını söyledi. Ayrıca Galatasaray kamuoyuna duyuru yaptı.
BordoBereli dedi: 4-5 yeseydiniz başkan ciddileşirdi bence. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin diyor bize başkanımız. Gerekli işlemleri yaptığını söyledi. Ayrıca Galatasaray kamuoyuna duyuru yaptı.
eternatus 30 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 534 Çözümler 9 Beğeniler 379 Cuma 23:34 #16 Gece gece az keyiflendirmedi şu haber
Quezzy 60 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.377 Makaleler 64 Çözümler 105 Beğeniler 5.291 Yer Ankara Cuma 23:48 #17 Milas dedi: Bu maçların 2. amacı takımdaki eksikleri görmek ve yedek oyunculara şans vermektir. Genişletmek için tıkla... Ve taktik planlamalarını denemek. eternatus dedi: Gece gece az keyiflendirmedi şu haber Genişletmek için tıkla...
Milas dedi: Bu maçların 2. amacı takımdaki eksikleri görmek ve yedek oyunculara şans vermektir. Genişletmek için tıkla... Ve taktik planlamalarını denemek. eternatus dedi: Gece gece az keyiflendirmedi şu haber Genişletmek için tıkla...
Milas 60 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.461 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.509 Yer Japonya, Fukuoka Dün 00:24 #18 Quezzy dedi: Ve taktik planlamalarını denemek. Genişletmek için tıkla... Taktik: Apo sen ileri havadan uzun at Yunus'a. Yunus sende sür topu Osimhen'e at.
Quezzy dedi: Ve taktik planlamalarını denemek. Genişletmek için tıkla... Taktik: Apo sen ileri havadan uzun at Yunus'a. Yunus sende sür topu Osimhen'e at.