Maç sonucu: Galatasaray 1 - 2 Villareal

Ya Osimhen'e teklif var diyorlar. Osimhen de sıcak bakıyormuş teklife. Sizce doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmasın diye hiç transfer yapmıyor başkanım.

Çok da önemli değil. Okan Buruk ilk senesinde de kötü başlangıç yapmıştı. Millet "Sene sonunu göremez, Terim gelsin." diyordu. Tuzla'dan 6 yediği zaman o zaman kulüp kapansın.

GS'nin transfer yapmaması transferin son 1-2 haftasında menajerlerin kucağına düşecek. Gerçi pek de önemli değil. Parasını 3. taraf kişiler veriyor zaten. Orta sahaya alınan elemanın gariplik saçma sadece. Neden yani? Dünyada topçu mu yok da şunu aldın inanılmaz.

Ben özeti izledim. Maçta takım 10 kişi gözükmesin diye varmış gibi duruyor. Hiçbir iş yapmıyor.

Ben 90 dakika baktım. Premier Lig'de oynamış. Araştırdım, baktım ancak hiç parlak bir oyuncu değil. Bir de güzel diye aldılar. Bir de Günay kovası var. Bu ikisi kesin gitmeli. Jankat çok daha iyi bir kaleci. 3 mutlak golü kurtardı, Günay yerdi. Belki kurturabilirdi ama Süper Lig'de neler yaptığını gördük kovanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…