Trossard'ın suratına vurulduğunda devam kararı çıkıp bu maçtaki hamleye penaltı diyen hakemlerle derdim. Her sene ligin ilk 10 haftası ittirilen Galatasaray'la derdim. Bu ligin ve hakemlerinin hiçbir sportif gerçekliği yok.
Hakem derdimiz ne mi? Galatasaray'a verilen komik penaltılar, oyuncularına verilmeyen kartlar, rakiplerine uydurulan saçma fauller. Her sene Beşiktaş ile GS'liler havlu atıyor diye dalga geçiyor ama hakemlerin tavırları GS'ye olduğu gibi olsa Mayıs'â kadar oynar belki de şampiyon oluruz.
Bu haberi serhat akın Galatasaray'lı diye mi attı gerçekten? İnanılmazmış. her alanda manipülasyon işte. Algı onların işi. Sadece göztepe'yi yenmedik dün demek ki. takımımla gurur duyuyorum... Bu ülkede ne kadar düşmanın varsa o kadar doğru iş yapıyorsun demektir. Bizim mantalitemiz başarılı olanı aşağı çekmek üzerinedir. O sebeple çok garip karşılamıyorum bu ithamları vs.
Bugünkü fener maçında bedavadan penaltı vermişler fenere. Başka pozisyonda da samsunlu oyuncunun bacağına basmışlar kart yok bayağı da göstere göstere defalarca basmış.