Maç Sonucu | GS 2-2 Çorum FK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
Gerçekten "GS balı" işine inanıyorum ya. Şu takım ne zaman geriye düşse bir şekilde 90'da atıp beraberliği yakalıyor, bazen de 90+'da atıp öne geçiyor.

Osimhen tek başına kurtardı, Osimhen olmasa GS'nin gol atacağı yoktu zaten. Sinir oluyorum şu adama.

Galatasaray gerçekten ballı. Fenerbahçe de tam tersi son dakika gol yiyor. Osimhen'siz bence de gol atamıyolar. Bunu sadece ben söylemiyorum. Galatasaraylı arkadaşlarım, sosyal medyada söylüyorlar.

Daha her şey için erken. Hatırlatayım, GS hiçbir zaman transferleri yetiştiremedi.

Daha her şey için erken. Hatırlatayım, GS hiçbir zaman transferleri yetiştiremedi.
Leao + Batrakov gelecek zaten bu hafta muhtemelen ama GS transfer yapmasa bile şu Osimhen sayesinde sonsuza kadar şampiyon olur. Herif rakibin üstüne çıkıp golü atıyor, ayağını sokuyor golü atıyor. Sinir bozucu yani.

Komik bir maçtı.

Maça gittiğim için utanıyorum. Küfür etmekten bağırmaktan sesim kısıldı. Tek çabalayan Osimhen'di, maç sonu gelip özür diledi.

Hocam altta yazdığım gibi bir de gelip maç sonu özür diledi, inanılmaz bir adam.

Okan’ın genç alerjisi ve veteran sevgisi, yönetimin taraftara kibirli kibirli cevap vermesi ve kafasının dikine gitmesi, körlemesine orta ve şansa bağlı kafa vuruşlarına bağlı taktik anlayışı, sıfır oyun kurulum organizasyonu ile bu sonuç bekleniyordu zaten. Geçen sezonun son 2 ayı sinyalleri hepimiz almıştık da bir tek yönetim almamış galiba. Hala fırsat transferi bekleyelim. Millet atı aldı Üsküdar’ı geçiyor. Geçmiş olsun bu sene şampiyonluk gitti.

Hocam altta yazdığım gibi bir de gelip maç sonu özür diledi, inanılmaz bir adam.
Tek başına aldı zaten maçı adam ya, Osimhen olmasa GS bir şey üretemedi yani. Adam ayağıyla kalecinin elinden söktü aldı resmen topu, sonra sıfırdan attı ilk golde falan.

Tutulmuyor adam, yapacak bir şey yok. Ligin çok üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…