Maç sonucu | İspanya 6 - 0 Türkiye

O zaman sadece kalecimiz iyi galiba. Defans olsa bu kadar şut çekilmezdi galiba. Benim futbol ile hiç ilgim yok, siz daha iyi bilirsiniz. 6-0 yenilip birinin iyi tarafına bakmak istemesine de yorum yapmak istedim.

Hocam abdulkerimden daha hızlı koşuyorsanız banko oynarsınız milli takımda.

Dünyanın parasını kazan, her türlü imkan elinin altında tek yapacağın şey top oynamak. Kaynedeceğimizi anlamıştıkta hiç değilse 0-3'te kalsaydık 6 tane gol yenildi.

O zaman sadece kalecimiz iyi galiba. Defans olsa bu kadar şut çekilmezdi galiba. Benim futbol ile hiç ilgim yok, siz daha iyi bilirsiniz. 6-0 yenilip birinin iyi tarafına bakmak istemesine de yorum yapmak istedim.

Oyuncu reytinglerine bakarak anlayabilirsiniz, 10 üzerinden değerlendiriliyor.

11v11 değil de 0.5v21.5 falan oynandı maç.

Beni kendi takımım ilgilendirir. Milli maçlar keşke komple bitse de lig seyretsek.

Bal gibi de ilgilendiriyor. Bizim bek ve stoper de Eren - Abdülkerim milli takımda da Eren - Abdülkerim. Fragman görmüş olduk.

Futbolla pek aram yoktur ama milli takımımızın yenilmesi üzücü. Bugün futboldan daha önemli ve ciddi konular mevcuttu gündemde halen daha devam etmekte.
SOrun nedir hocam ?
Edit: Maç heyecanına boşluğums geldi.

Haddini bilerek oynamazsan sonuç kaçınılmaz oluyor. Maalesef taktik namına hiçbir şey göremedik bazen defans yapmayı bileceksin, ona göre oyuncu oynatacaksın. Kadro da baştan aşağı yanlıştı bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…