1-0'lık skorda da demiştim takımda tutukluk var çok da iyi değil diye. Zaten osimhen olmayınca Süper Lig takımına dönüyor. Bu adamın çıkması bütün oyuncuları bu kadar mı etkiler hepsi salıyor moral düşüyor. Zaten deplasmanda çok kötüler hepsi üst üste geldi taraftara dua etsinler en büyük pay onlarda buraya gelmeyi sağladılar. Osimhen in ağrısı çok olabilir ama sanki çabuk bıraktı gibi oldu. Hakem berbattı bizim oyuncular da Süper Lig'ten alışmışlar her düşüşte beklenti içindeler kalk oyna devam et verirse verir hakem. Faul varsa bile mücadele ver ama hepsi kötüydü. Tabii fener gibi bomboş pozisyonda kurşun yemiş gibi düşmediler ama mücadele yoktu razılardı her şey üst üste geldi. Belki 1 2 forvet daha olsaydı 1 tane adama tüm oyun kalınca maç da gitti. Bunlar da bırakınca öz güven geldi adamlara 10 da olabilirdi. Gene de büyük başarı juventus maçında elenmeliydik çok büyük şansa geçmiştik. Buna rağmen 1 üst tur görmek de güzel oldu ben çok üzülmedim açıkçası bayağı büyük başarı sayılır. Okan gider mi bilmiyorum ama bence oyuncuların çoğu gitmek ister diye düşünüyorum başta osimhen.

Allah aşkına neden istifa etsin? UCL'de yıllar sonra grupları geçtiği için mi?

Allah bereket versin çok iyi geldik buraya kadar.
“Eleştirilmesi gereken yerler elbette var ancak problem Okan Buruk değil. Bunu anlatmaya çalıştığım için ‘ilk yarı sonucu’ konusunda linç yedim ama hocamız bence gayet iyi. Hatalarından ders çıkarmasa nasıl daha başarılı olalım? Bu arada kadromuzda eksikler de var; adamakıllı bir stoperimiz bile yok. Süper Lig’e zaten çok hâkim, UCL için de kendini geliştiriyor. Galatasaray, Okan hocayı sahiplenmeli. O kadar çok olay oldu ki kimse hakemi konuşamadı bile ama hakem maçın gidişatını doğrudan etkiledi. Savunma konusunda büyük yanlışlarımız vardı ancak artık sürekli buralara çıkabilecek seviyeye yükseldiğimizi düşünüyorum. Düzeltiriz yani. Koca koca takımlar ne mağlubiyetler alıyor, Allah aşkına.