RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 19 Mart 2026 #51 Behzatinho dedi: Dikecekler ya ama belli müddet sahalardan uzak kalır. Sağlığına kavuşsun da gerisinin önemi yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
Behzatinho dedi: Dikecekler ya ama belli müddet sahalardan uzak kalır. Sağlığına kavuşsun da gerisinin önemi yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 19 Mart 2026 #52 Kopmamış fakat yarısı falan çıkmış sanırım parmağının. Fotoğrafta öyle görünüyor, tamamen bir kopukluk yok. Kesik var.
Kopmamış fakat yarısı falan çıkmış sanırım parmağının. Fotoğrafta öyle görünüyor, tamamen bir kopukluk yok. Kesik var.
Nullestio Uzman Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 209 Çözümler 3 Beğeniler 90 19 Mart 2026 #53 desire doue dedi: Stoperin yok, ilk yarıyı 7.2 puanla bitirmiş Boey'i oyundan alıyorsun. 4-0 geriye düşmüşüz oyuna ıcardi sokuyorsun. Hoca değilsin okan. Uğurcan olmasa Beşiktaş'ın rekor kırılıyordu. Genişletmek için tıkla... Sallai balonu almadı giti boey oyundan aldı yok hiçbir şey bilmiyor taktik filan yok sistem yok dümdüz oynatıyor.
desire doue dedi: Stoperin yok, ilk yarıyı 7.2 puanla bitirmiş Boey'i oyundan alıyorsun. 4-0 geriye düşmüşüz oyuna ıcardi sokuyorsun. Hoca değilsin okan. Uğurcan olmasa Beşiktaş'ın rekor kırılıyordu. Genişletmek için tıkla... Sallai balonu almadı giti boey oyundan aldı yok hiçbir şey bilmiyor taktik filan yok sistem yok dümdüz oynatıyor.
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 19 Mart 2026 #54 deiinzz dedi: Kopmamış fakat yarısı falan çıkmış sanırım parmağının. Fotoğrafta öyle görünüyor, tamamen bir kopukluk yok. Kesik var. Genişletmek için tıkla... Yağız koptu dedi.
deiinzz dedi: Kopmamış fakat yarısı falan çıkmış sanırım parmağının. Fotoğrafta öyle görünüyor, tamamen bir kopukluk yok. Kesik var. Genişletmek için tıkla... Yağız koptu dedi.
Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 19 Mart 2026 #55 deiinzz dedi: Kopmamış fakat yarısı falan çıkmış sanırım parmağının. Fotoğrafta öyle görünüyor, tamamen bir kopukluk yok. Kesik var. Genişletmek için tıkla... Galatasaray teknik ekibi koptu demiş.
deiinzz dedi: Kopmamış fakat yarısı falan çıkmış sanırım parmağının. Fotoğrafta öyle görünüyor, tamamen bir kopukluk yok. Kesik var. Genişletmek için tıkla... Galatasaray teknik ekibi koptu demiş.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 19 Mart 2026 #56 Behzatinho dedi: Galatasaray teknik ekibi koptu demiş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum öyleyse fakat fotoğrafta yerinde parmağı.
Behzatinho dedi: Galatasaray teknik ekibi koptu demiş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum öyleyse fakat fotoğrafta yerinde parmağı.
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 19 Mart 2026 #57 deiinzz dedi: Bilmiyorum öyleyse fakat fotoğrafta yerinde parmağı. Genişletmek için tıkla... Hocam, detaylı inceleyin kopmuş.
deiinzz dedi: Bilmiyorum öyleyse fakat fotoğrafta yerinde parmağı. Genişletmek için tıkla... Hocam, detaylı inceleyin kopmuş.
Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 19 Mart 2026 #58 deiinzz dedi: Bilmiyorum öyleyse fakat fotoğrafta yerinde parmağı. Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğiniz gibidir. Ama TRT'nin açıklamalarına göre Galatasaray Sağlık ekibi koptu demiş. Öyle okudum.
deiinzz dedi: Bilmiyorum öyleyse fakat fotoğrafta yerinde parmağı. Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğiniz gibidir. Ama TRT'nin açıklamalarına göre Galatasaray Sağlık ekibi koptu demiş. Öyle okudum.
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 19 Mart 2026 #59 Behzatinho dedi: İnşallah dediğiniz gibidir. Ama TRT'nin açıklamalarına göre Galatasaray Sağlık ekibi koptu demiş. Öyle okudum. Genişletmek için tıkla... Hocam, Yağız Sabuncuoğlu koptu dedi.
Behzatinho dedi: İnşallah dediğiniz gibidir. Ama TRT'nin açıklamalarına göre Galatasaray Sağlık ekibi koptu demiş. Öyle okudum. Genişletmek için tıkla... Hocam, Yağız Sabuncuoğlu koptu dedi.
Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 19 Mart 2026 #60 RamKokusuSeven dedi: Hocam, Yağız Sabuncuoğlu koptu dedi. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, ben TRT'de gördüm. Yağız da duyurduysa kesin doğrudur.
RamKokusuSeven dedi: Hocam, Yağız Sabuncuoğlu koptu dedi. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, ben TRT'de gördüm. Yağız da duyurduysa kesin doğrudur.