Maç Sonucu | Türkiye 0 - 1 Paraguay

YKS'ye girecek olanlar inşaatta çalışan (benim gibi) yeni kalkıp ailesi ile maçı izleyenler bize günah değil mi ya? 4 sene sonra yaşayacağımızın garantisi yok hiçbir zamanın yok, sadece üzülerek söylüyorum bir ülkenin hayalleri ile oynadılar, yok orada saç maç ayarlamalar artislik yapmalar prim vermeler, aga bu ne? Curçao bile gol atıyor Ürdün bile gol atıyor yeşil buırun adaları puan alıyor yeni jenerasyon dediğimiz, hakan arda kenanımız var dediğimiz milli takım da herkes dökülüyor rezil ettiniz bizi, beceriksizler.

Karar veremedim ben şu an:

Bu gereksiz topçuların Eylül'de Uluslar A Ligi maçları var. Asıl rezilliği o zaman görün diyeceğim de bunlarda da maç seçme huyu var. Fransa, İtalyaya karşı nasıl oynayacaklar bakalım..

En çok sinirime giden de yapılan açıklamalar. Sessizce dönün evinize. "Vuruyoruz olmuyor, direğe çarpıyor. Bir şutla maçı kazandılar" Hakan Hazretleri

Onuru, gururu olan dünya kupasına katılım için verilen villa primini iade eder.

Bizim Sucuklar

Onuru, gururu olan dünya kupasına katılım için verilen villa primini iade eder.

Bizim Sucuklar
İade mi adamlar deli gibi reklamlara vloglara abandı. Ekmeğini sucuğunu yağını dibini her şeyini sıyırdılar ama top oynamadılar. Bunlar da hırs , gurur olsa zaten en başta kendilerini bu şekilde pazarlamazlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…