KS KS K Krmm Üstün Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 2.326 Çözümler 1 Beğeniler 727 21 Eylül 2025 #11 Michael MYERS dedi: İnek tezeği rengi o. Gitmez sisteme. Siyah&Kırmızı bir mousepad güzel olabilir. Genişletmek için tıkla... Kırmızı seçeneği yok maalesef. O halde siyah olanı alıyorum okey midir ? Toby Fox dedi: Eki Görüntüle 186791 Renk güzel bu arada ama o sisteme uyacağından pek emin değilim. Genişletmek için tıkla... Yani maça rengi uyması için nasıl bir setup'um olmalıydı ki hocam ? Fare ve klavyede bi siyah üretim oluyor bi de beyaz.
Michael MYERS dedi: İnek tezeği rengi o. Gitmez sisteme. Siyah&Kırmızı bir mousepad güzel olabilir. Genişletmek için tıkla... Kırmızı seçeneği yok maalesef. O halde siyah olanı alıyorum okey midir ? Toby Fox dedi: Eki Görüntüle 186791 Renk güzel bu arada ama o sisteme uyacağından pek emin değilim. Genişletmek için tıkla... Yani maça rengi uyması için nasıl bir setup'um olmalıydı ki hocam ? Fare ve klavyede bi siyah üretim oluyor bi de beyaz.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 21 Eylül 2025 #12 Krmm dedi: Kırmızı seçeneği yok maalesef. O halde siyah olanı alıyorum okey midir ? Genişletmek için tıkla... Type 99'a kararliysaniz ya siyah ya da yeşil alacaksiniz zaten. Kirmizisi yok. Krmm dedi: Kırmızı seçeneği yok maalesef. O halde siyah olanı alıyorum okey midir ? Yani maça rengi uyması için nasıl bir setup'um olmalıydı ki hocam ? Fare ve klavyede bi siyah üretim oluyor bi de beyaz. Genişletmek için tıkla... Mouseunuz beyaz olsa maça rengi güzel olurdu.
Krmm dedi: Kırmızı seçeneği yok maalesef. O halde siyah olanı alıyorum okey midir ? Genişletmek için tıkla... Type 99'a kararliysaniz ya siyah ya da yeşil alacaksiniz zaten. Kirmizisi yok. Krmm dedi: Kırmızı seçeneği yok maalesef. O halde siyah olanı alıyorum okey midir ? Yani maça rengi uyması için nasıl bir setup'um olmalıydı ki hocam ? Fare ve klavyede bi siyah üretim oluyor bi de beyaz. Genişletmek için tıkla... Mouseunuz beyaz olsa maça rengi güzel olurdu.
KS KS K Krmm Üstün Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 2.326 Çözümler 1 Beğeniler 727 21 Eylül 2025 #13 Toby Fox dedi: Type 99'a kararliysaniz ya siyah ya da yeşil alacaksiniz zaten. Kirmizisi yok. Mouseunuz beyaz olsa maça rengi güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam farem beyaz zaten söylemiştim üst mesajda kulaklığım da beyaz. Masam da süt beyazı. Sadece klavyem siyah ve toplayacağım bilgisayar siyah olacak.
Toby Fox dedi: Type 99'a kararliysaniz ya siyah ya da yeşil alacaksiniz zaten. Kirmizisi yok. Mouseunuz beyaz olsa maça rengi güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam farem beyaz zaten söylemiştim üst mesajda kulaklığım da beyaz. Masam da süt beyazı. Sadece klavyem siyah ve toplayacağım bilgisayar siyah olacak.