Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Renkler uygunsa ergo var bütçenizde. SWAR promosyon koduyla ek indirim oluyor. macOS desteği de var.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Renkler uygunsa ergo var bütçenizde. SWAR promosyon koduyla ek indirim oluyor. macOS desteği de var.
Hocam öncelikle sabrınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İki model arasında kaldım. Size DM üzerinden de ulaşamadım. ATK Blazing Sky X1 V2 ve ATK Dragonfly Y9 arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz?
Shape farkı var ikisi arasında. Biri ergo değil biri ergo. Seçiminizi ona göre yapabilirsiniz. Siz hangisini tercih ediyorsunuz diye bir şey yok aslında. Çünkü tamamen kullaniciya bağlı bu durum. Size de ergo lazımdı sanirim. Y9 alabilirsiniz.
Shape farkı var ikisi arasında. Biri ergo değil biri ergo. Seçiminizi ona göre yapabilirsiniz. Siz hangisini tercih ediyorsunuz diye bir şey yok aslında. Çünkü tamamen kullaniciya bağlı bu durum. Size de ergo lazımdı sanirim. Y9 alabilirsiniz.
Ergonomik olup olmaması iyi bir şey değil mi aslında, insanlar niçin ergo olmayanları tercih ediyor? Bu arada Logitech M330 silent da kullandım sanırım o da ergo.
Hocam biraz araştırma yaptığımda MacBook uyumuna dair bir şeye rastlayamadım ancak USB'siz çalışıp çalışmadığını anlayamadım. Ona dair bilgi de yok. Birkaç satın alan arkadaş USB'siz çalışmadığını söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Bluetooth'la bağlanma gibi bir imkan yok mu?