Macbook Air için hangi mouse alınmalıdır?

Yardımlarınız için teşekkür ederim ancak siyah ya da beyaz olmasını tercih ederim. Ne sıklıkla yenileniyor biliyor musunuz acaba?

Merhaba, günceldir.

İkisine de stok gelmiş gözüküyor hangisini önerirsiniz bir de internette bunlar hakkında hiç Türkçe inceleme bulamadım acaba kullanıcısı az mı?

Son düzenleme:

X1 V2 serisinin Ultimate modelini tavsiye edebilirim.

Hocam öncelikle sabrınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İki model arasında kaldım. Size DM üzerinden de ulaşamadım. ATK Blazing Sky X1 V2 ve ATK Dragonfly Y9 arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz?

Ergonomik olup olmaması iyi bir şey değil mi aslında, insanlar niçin ergo olmayanları tercih ediyor? Bu arada Logitech M330 silent da kullandım sanırım o da ergo.

@gursson, ergo sayılabilir evet. Kişiden kişiye iyi olup olmaması degisebilir. Palm tutanlar genelde ergo sever.

Hocam biraz araştırma yaptığımda MacBook uyumuna dair bir şeye rastlayamadım ancak USB'siz çalışıp çalışmadığını anlayamadım. Ona dair bilgi de yok. Birkaç satın alan arkadaş USB'siz çalışmadığını söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Bluetooth'la bağlanma gibi bir imkan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…