AlpAbuc54 Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Beğeniler 15 Yer Sakarya 30 Temmuz 2025 #1 Merhaba, MacBook'um güncellenmediği için sıfırlamaya karar verdim. Sonra sıfırlanınca ünlem hatası vermeye başladı ve başlangıç seçenekleri dahil hiçbir şey açmıyor. 2. Mac'im yok. Ne yapmalıyım?
Merhaba, MacBook'um güncellenmediği için sıfırlamaya karar verdim. Sonra sıfırlanınca ünlem hatası vermeye başladı ve başlangıç seçenekleri dahil hiçbir şey açmıyor. 2. Mac'im yok. Ne yapmalıyım?
moneymoon Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 401 Çözümler 1 Beğeniler 253 31 Temmuz 2025 #2 Yeniden MacOS kurulumu gerçekleştirmelisiniz, cihazınız için en güzel sürümü bulup güncelleyin.
KS KS AlpAbuc54 Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Beğeniler 15 Yer Sakarya 31 Temmuz 2025 #3 moneymoon dedi: Yeniden MacOS kurulumu gerçekleştirmelisiniz, cihazınız için en güzel sürümü bulup güncelleyin. Genişletmek için tıkla... USByi görmüyor
moneymoon dedi: Yeniden MacOS kurulumu gerçekleştirmelisiniz, cihazınız için en güzel sürümü bulup güncelleyin. Genişletmek için tıkla... USByi görmüyor
moneymoon Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 401 Çözümler 1 Beğeniler 253 31 Temmuz 2025 #4 AlpAbuc54 dedi: USByi görmüyor Genişletmek için tıkla... Doğru önyükleme yaptığınıza emin misiniz, açıklarsanız yaptığınız işlemleri anlatayım eksik varsa düzeltilmesi gereken.
AlpAbuc54 dedi: USByi görmüyor Genişletmek için tıkla... Doğru önyükleme yaptığınıza emin misiniz, açıklarsanız yaptığınız işlemleri anlatayım eksik varsa düzeltilmesi gereken.
KS KS AlpAbuc54 Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Beğeniler 15 Yer Sakarya 6 Ağustos 2025 #5 moneymoon dedi: Doğru önyükleme yaptığınıza emin misiniz, açıklarsanız yaptığınız işlemleri anlatayım eksik varsa düzeltilmesi gereken. Genişletmek için tıkla... Merhaba. MacBook’umu servise verdim. Gerek kalmadı.
moneymoon dedi: Doğru önyükleme yaptığınıza emin misiniz, açıklarsanız yaptığınız işlemleri anlatayım eksik varsa düzeltilmesi gereken. Genişletmek için tıkla... Merhaba. MacBook’umu servise verdim. Gerek kalmadı.