KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 27 Ekim 2025 #11 d0m dedi: M1 bile yeter sana o kullanıma. Uzun vadeli kullanacaksan dediğim gibi M2 al. Genişletmek için tıkla... M1 eski bence. 6. Yilina girecek. M2 en azından 2 yıl daha güncel.
d0m dedi: M1 bile yeter sana o kullanıma. Uzun vadeli kullanacaksan dediğim gibi M2 al. Genişletmek için tıkla... M1 eski bence. 6. Yilina girecek. M2 en azından 2 yıl daha güncel.
H Haluk Albayrak Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 979 Çözümler 1 Beğeniler 673 27 Ekim 2025 #12 Simon dedi: Model onerin var mi peki? M.2 ve M3 arasında gelip gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Basit işler için M2 yeterli olur yeni tasarımla birlikte. Ama dersen ki taksitle falan alacağım M4 tabii ki. Elinde fazladan güç olması her zaman iyi bir şey.
Simon dedi: Model onerin var mi peki? M.2 ve M3 arasında gelip gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Basit işler için M2 yeterli olur yeni tasarımla birlikte. Ama dersen ki taksitle falan alacağım M4 tabii ki. Elinde fazladan güç olması her zaman iyi bir şey.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 27 Ekim 2025 #13 Görkem Say dedi: M3 alana kadar pesin fiyatina 6 taksitle M4 almak daha mantikli ama senin bu kullanimina M2 Air cok rahat yeter o yuzden butcen darsa M2 Air al gec. Genişletmek için tıkla... M1 yeterli olur mu peki? Bence eski makine. O yüzden listeye dahil etmedim.
Görkem Say dedi: M3 alana kadar pesin fiyatina 6 taksitle M4 almak daha mantikli ama senin bu kullanimina M2 Air cok rahat yeter o yuzden butcen darsa M2 Air al gec. Genişletmek için tıkla... M1 yeterli olur mu peki? Bence eski makine. O yüzden listeye dahil etmedim.
H Haluk Albayrak Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 979 Çözümler 1 Beğeniler 673 27 Ekim 2025 #14 Simon dedi: M1 yeterli olur mu peki? Bence eski makine. O yüzden listeye dahil etmedim. Genişletmek için tıkla... M1 yeterli olur ama tasarımı eski hiç bulaşma.
Simon dedi: M1 yeterli olur mu peki? Bence eski makine. O yüzden listeye dahil etmedim. Genişletmek için tıkla... M1 yeterli olur ama tasarımı eski hiç bulaşma.
Görkem Say Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.497 Çözümler 3 Beğeniler 1.653 27 Ekim 2025 #15 Simon dedi: M1 yeterli olur mu peki? Bence eski makine. O yüzden listeye dahil etmedim. Genişletmek için tıkla... O da yeterli olur da kasasi eski degmez.
Simon dedi: M1 yeterli olur mu peki? Bence eski makine. O yüzden listeye dahil etmedim. Genişletmek için tıkla... O da yeterli olur da kasasi eski degmez.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 27 Ekim 2025 #16 Haluk Albayrak dedi: M1 yeterli olur ama tasarımı eski hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Görkem Say dedi: O da yeterli olur da kasasi eski degmez. Genişletmek için tıkla... Arada 3 bin TL fark var. Daha güncel bir kasa için değer gibi. Bir sorum daha var. Yeni varyasyon M2'lerde Type-C var mı?
Haluk Albayrak dedi: M1 yeterli olur ama tasarımı eski hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Görkem Say dedi: O da yeterli olur da kasasi eski degmez. Genişletmek için tıkla... Arada 3 bin TL fark var. Daha güncel bir kasa için değer gibi. Bir sorum daha var. Yeni varyasyon M2'lerde Type-C var mı?
Görkem Say Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.497 Çözümler 3 Beğeniler 1.653 27 Ekim 2025 #17 Simon dedi: Arada 3 bin TL fark var. Daha güncel bir kasa için değer gibi. Bir sorum daha var. Yeni varyasyon M2'lerde Type-C var mı? Genişletmek için tıkla... MacBook'larda sadece Type-C var zaten USB portu olarak buna M1'ler dahil.
Simon dedi: Arada 3 bin TL fark var. Daha güncel bir kasa için değer gibi. Bir sorum daha var. Yeni varyasyon M2'lerde Type-C var mı? Genişletmek için tıkla... MacBook'larda sadece Type-C var zaten USB portu olarak buna M1'ler dahil.