MacBook Air M4 modeline sahibim. Evde kullanacağım zaman masada monitöre bağlayarak çalışmak istiyorum. Şu anki monitörüme dönüştürücü kullanarak HDMI ile bağladığımda görüntü net olmuyor sanırım 1080p olduğu için.
Monitör tavsiyesi verebilir misiniz? 4K mı almalıyım yoksa 2K yeterli mi? Daha önce 4K bir monitöre bağlamıştım, ancak ayarlardan 2K seçmiştim çünkü 4K’da her şey çok küçük görünüyor.
Ayrıca, Type-C bağlantılı bir monitör olursa çok iyi olur. Böylece hem ekran paylaşımı yapabilir hem de aynı anda şarj edebilirim.
dell
Şöyle bir monitör buldum. Bütçe maksimum bu civarlarda olursa iyi olur. 2K monitör almam daha mı mantıklı onu anlayamadım, zaten 4K alırsam 2k çalıştıracağım.
dell
Şöyle bir monitör buldum. Bütçe maksimum bu civarlarda olursa iyi olur. 2K monitör almam daha mı mantıklı onu anlayamadım, zaten 4K alırsam 2k çalıştıracağım.
O zaman 4K monitor almaniza gerek yok. Mac'de ben de 4K sevmiyorum dediginiz gibi her sey cok kucuk geliyor bu sebeple 24" boyutunda 2K bir monitor tercih ettim M4 MacBook Pro ile kullanmak icin. Type-C baglantisi cok ise yariyor. Bu modele bakabilirsiniz.
Ben bu urunu alacaktim epey de takip etmistim acikcasi ama Samsung 24" Viewfinity S6 cok uygun fiyata dusunce onu almistim. Attigim Dell modelinde de 90W'a kadar sarj destegi ve Ethernet portu mevcut. Tek kablo ile tum USB-A portlari dahil olmak uzere hepsini kullanabilirsiniz.
4K monitoru 2K cozunurlukte calistirirsaniz goruntu interpolasyon sebebiyle bir miktar bozulur ozellikle yazilarda bulaniklasma vs. olur yoksa attiginiz monitor panel acisindan daha iyi.
4K monitoru 2K cozunurlukte calistirirsaniz goruntu interpolasyon sebebiyle bir miktar bozulur ozellikle yazilarda bulaniklasma vs. olur yoksa attiginiz monitor panel acisindan daha iyi.