MacBook Air M4 mü alınmalı yoksa M5 beklenmeli mi?

Makaleler
5
Muhtemelen mart ayında yeni M5 Air'ler duyurulucak. Ben de MacBook Air almayı düşünüyorum, şu an fiyati 50K TL. 2 ay sonra M5 Air çıkınca onu da alabilirim ama RAM krizi sebebiyle zamlı çıkma ihtimali var ve 2 ay sonra muhtemelen normal fiyat zammı da olacağı için ikisi arasında kararsız kaldım.

Sizce 2 ay beklemeli miyim yoksa M4 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
M4 Air ile cok profesyonel ve agir olmadigi surece her seyi yaparsin. Ihtiyaclarina da bagli durum. Muhtemelen M5 Air 70K civarindan gelecek ona gore karar ver derim. MBP'de M4'den M5'e gecince fiyat absurt ziplamisti.

Performans olarak (Air modeli için konuşursam) çağ atlatacak farklar olmayacaktır. Zam riski sebebiyle beklenmeyip alınmalı görüşündeyim. M4 de bir canavar zaten başlı başına.

M4 ile M5 arasında çok büyük fark yok. M5 Air'da ilkbaharda gelir gibi. Gerek yok M4 Air al geç.

Fansız tasarımda çip ne kadar güçlü olursa olsun ısındıktan sonra pek bir anlamı yok. Bu sebeple Air tarafında M5'i beklemeye gerek yok diye düşünüyorum, M2 bile hâlâ taş gibiyken M4 kesinlikle alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…