M Macitt Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 Bugün 16:53 #1 Selam, yaklaşık 1 hafta önce almış olduğum MacBook Air M4'üm uyku moduna almama rağmen pili bitiyor. Arkadaki her uygulama kapalı. Ne yapmam lazım?
Selam, yaklaşık 1 hafta önce almış olduğum MacBook Air M4'üm uyku moduna almama rağmen pili bitiyor. Arkadaki her uygulama kapalı. Ne yapmam lazım?
Arlecchino Başarılı Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.571 Çözümler 6 Beğeniler 1.270 Bugün 17:10 #2 Macitt dedi: Selam, yaklaşık 1 hafta önce almış olduğum MacBook Air m4'üm uyku moduna almama rağmen pili bitiyor. Arkadaki her uygulama kapalı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Pil kısmında yüksek güç tüketen uygulama diye uyarı var mı? Etkinlik monitörü kısmından da uykuda tetikleyen uygulama var mı diye bakabilirsiniz.
Macitt dedi: Selam, yaklaşık 1 hafta önce almış olduğum MacBook Air m4'üm uyku moduna almama rağmen pili bitiyor. Arkadaki her uygulama kapalı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Pil kısmında yüksek güç tüketen uygulama diye uyarı var mı? Etkinlik monitörü kısmından da uykuda tetikleyen uygulama var mı diye bakabilirsiniz.
KS KS M Macitt Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 35 dakika önce #3 Arlecchino dedi: Pil kısmında yüksek güç tüketen uygulama diye uyarı var mı? Etkinlik monitörü kısmından da uykuda tetikleyen uygulama var mı diye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etkinlik monitöründe bunu nasıl anlayacağım acaba? Hayatımda ilk kez MacBook kullanıyorum ve tam olarak neye bakmam gerektiğini bilmiyorum.
Arlecchino dedi: Pil kısmında yüksek güç tüketen uygulama diye uyarı var mı? Etkinlik monitörü kısmından da uykuda tetikleyen uygulama var mı diye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etkinlik monitöründe bunu nasıl anlayacağım acaba? Hayatımda ilk kez MacBook kullanıyorum ve tam olarak neye bakmam gerektiğini bilmiyorum.