MacBook fiyatına değer mi?

Alperen0 2

Uzman
Arkadaşlar merhabalar, başlangıç seviye kod ve genel olarak dizi, film, YouTube ve ders çalışmak için kullanacağım. İçerik izlemek ve okul için kullanacağım yani. MacBook'lara son zamanlarda aşırı zamlar geldi, Air M4 256 GB 61.000 TL. Sizce bu fiyata değer mi? Yoksa bu tarz basit işler için daha ucuz bir laptopa mı yönelmeliyim? Şu an MacBook biraz bütçemi zorlayacak ama alırsam da ömürlük olur diye düşündüm.

Bu dediğiniz işler için ideal.

Bence daha uygun fiyatlı Mac modellerine bakılabilir. Onlar da işinizi görecektir.

İşini görür ama fiyat konusuna gelirsek almaya değmez.

Yıllardır her markanın ürününü aldım kullandım ama oyun oynamak dışında saydığınız şeyler için dizüstü konusunda daha iyi bir cihaz yok hocam. Asla pişman etmez asla sahibini üzmez.

Bence daha uygun fiyatlı Mac modellerine bakılabilir. Onlar da işinizi görecektir.
M2 modellere de baktım ama onlar için de 45.000 TL civarı vermek gerekiyor, uzun ömürlülük bakımından fiyat farkına değer diye düşündüm.

Yıllardır her markanın ürününü aldım kullandım ama oyun oynamak dışında saydığınız şeyler için dizüstü konusunda daha iyi bir cihaz yok hocam. Asla pişman etmez asla sahibini üzmez.
Üzmeyeceğinden eminim zaten. Acaba biraz aşırı mı olur ve son zamanlardaki fiyat artışından sonra bu paralara değer mi emin olamadım.

Hocam macbooklar gerçekten ömürlük cihazlar. Bu yüzden şimdi alıp üç dört sene sonra kullanmakta sıkıntılar yaşayacağınız bir başka cihaz ile kıyaslamayın. Ben de macbook'a geçmeden önce bu fiyat farkını çok kafama takıyor ve tereddüt ediyordum. Ancak bir şekilde bu merete geçtikten sonra çok başka bir konfora sahip olduğunu görmüş ve deneyimlemiş oldum. Ben m3 air 8gb'lık modelini kullanıyorum. Çok fazlasıyla her şeyinden memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…