MacBook Neo tanıtıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    macbook

16 GB olsa katılırdım ancak 8 yetersiz artık.

Native çıkarsa belki iyi oynatır fakat winlator ile 15-20 FPS oynatıyor Android'de.

RDR2 gibi oyunu yüksek ayarlarda 50 FPS oynatabiliyor?

16 GB olsa katılırdım ancak 8 yetersiz artık.

Mecbur 8 GB. A18 Pro işlemcisinde RAM'ler setin içinde, değiştirilemez şekilde. Bir sonraki model de A19 Pro ile gelirse şimdiden söyleyeyim 12 GB RAM ile gelecek. 8 GB yetiyor bu arada. Benim çalıştığım iş yerinde M1 işlemcili IMacler'de 8 GB var. Gayet seri ve hızlılar. Bir sürü program da açık arka planda.

Hakikaten iyiymiş ha.

Apple da M işlemcileriyle daha iyisini yapabilir.

12 GB M1/M2 MacBook'lar daha uzun ömürlü olur şahsen.

Apple da M işlemcileriyle daha iyisini yapabilir.

12 GB M1/M2 MacBook'lar daha uzun ömürlü olur şahsen.

Neo'ya M serisi koyacaklarını sanmıyorum. Bunu alacak kişiye zaten gereksiz M serisi. Amacı bu değil zaten ürünün. Bu arada A18 Pro, M1'den daha iyi. Şöyle düşünün Air serisi Amerika'da 1099 dolar, Neo serisi 599 dolar ki öğrenci indirimi ile daha ucuz. Neredeyse yarı yarıya fiyat farkı varken Apple gidip de Air'ın işlemcisini koymaz ben Neo'ya.

Native çıkarsa belki iyi oynatır fakat Winlator ile 15-20 FPS oynatıyor Android'de.
Crysis: Remastered'ı 1080p (Native) çözünürlükte düşük ayarlarda oynadığımı hatırlıyorum, ortalama FPS 24 civarıydı. Cihaz Galaxy S25.

Biz Amerika'da değiliz, sıfır M2 Air fiyatında. Zaten Neo'ya m çipi koyulsun demiyorum. Ancak amacı günlük kullanım olan birine bile klavye ışıklandırması yok, daha kötü kasa, hoparlör vs var M2 Air alır.

Crysis: Remastered'ı 1080p (Native) çözünürlükte düşük ayarlarda oynadığımı hatırlıyorum, ortalama FPS 24 civarıydı. Cihaz Galaxy S25.
Yok öyle değil. Direkt native sürümü çıkacak. Yani arada çeviri katmanları olmadan Android versiyonu çıkması lazım.

İlk yorumum da ben de bunu dedim. Şu an M2 Air alınır dedim. Eğer bu cihaz 27-28 bandına düşerse o zaman rakipsiz olur dedim. Bu arada dediğiniz hali ile bile birçok Windows rakibinden daha iyi bileşen kalitesi.

İlk yorumum da ben de bunu dedim. Şu an M2 Air alınır dedim. Eğer bu cihaz 27-28 düşerse o zaman rakipsiz olar dedim. Bu arada dediğiniz hali ile bile birçok Windows rakibinden daha iyi bileşen kalitesi.

Şu an için (çok bilgim yok) böyle bir cihaz alırdım. Öğrenciler için m pencil da destekliyor ve OLED ekranı vs var.
Yani benim için 25k ya düşmesi lazım. Eğer alınmazsa 1-2 aya düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…