HUAWEI MateBook 14 2024 laptop, ultra yüksek performanslı Intel Core Ultra işlemci teknolojisi, ince ve şık tasarımı ve 2.8K OLED dokunmatik ekranıyla üretkenliğinizi zirveye taşır. Şimdi satın alın!
consumer.huawei.com
Yani benim için 25k ya düşmesi lazım. Eğer alınmazsa 1-2 aya düşer.
Attığınız ürün çok iyi bir ürün ama şu an stokta değil. Gerçi diğer siteler de var mış yine 38 civarı. M2 Air ile arada kalınır bu cihazla. Şarjı da iyi gidiyorsa alınır bence. Dokunmatik bence önemli değil ama OLED ekranlı bir model için çok iyi bir fiyat. RAM çift kanalsa biraz oyun bile oynatır bu cihaz. Bu arada ben de Windows sevdiğim için Windows bir laptop kullanıyorum. Ekran dışında çok benzer bir cihaz kullanıyorum Benimki AMD muadili sadece. Ben 7-8 ay önce 21.5K'ya almıştım. Alüminyum askeri standartta kasa, 14 inch ekran, R5 8645HS işlemci, çift kanal 16 GB RAM, 57W batarya(Şarjı 6-8 saat gidiyor), ekranım IPS sadece ama oldukça iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Oyun bile 1080p çoğu oyunu 40FPS üstü açıyor.
Attığınız ürün çok iyi bir ürün ama şu an stokta değil. Gerçi diğer siteler de var mış yine 38 civarı. M2 Air ile arada kalınır bu cihazla. Şarjı da iyi gidiyorsa alınır bence. Dokunmatik bence önemli değil ama OLED ekranlı bir model için çok iyi bir fiyat. RAM çift kanalsa biraz oyun bile oynatır bu cihaz. Bu arada ben de Windows sevdiğim için Windows bir laptop kullanıyorum. Ekran dışında çok benzer bir cihaz kullanıyorum benimki AMD muadili sadece. Ben 7-8 ay önce 21.5K'ya almıştım. Alüminyum askeri standartta kasa, 14 inch ekran, R5 8645HS işlemci, çift kanal 16 GB RAM, 57W batarya(şarjı 6-8 saat gidiyor), ekranım IPS sadece ama oldukça iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Oyun bile 1080p çoğu oyunu 40FPS üstü açıyor.
Vallahi ilk tepkiler çok seri çalıştığı şeklindeydi. Tarayıcı, günlük kullanım performansı çok iyiymiş. GPU'su da aslıda oldukça güçlü. 32K için konuşursam bu segmentte alacağın çoğu Intel işlemcili laptopun GPU'sundan daha iyi olur.(oyun bilgisayarları hariç) bu işlemci telefondayken Death Stranding, residen evil 4 vs. açıyordu. Genshin ve Wuthering Waves vs. uçuyor zaten. Ufak tefek oyunları bile açacağını düşünüyorum ben. App Store'de Mac'ler için Wuthering Waves var mesela bence bu cihaz oynatır.
Şu anki fiyatına Ultra 5'li Matebook 14 var. Ultra 5 CPU olarak da GPU olarak da 6 çekirdekli A18 Pro'dan ileride. Neo'da 5 çekirdekli GPU var. Genshin ve wuwa Mac de daha ağırlar iPhone'a göre. PC sürümlerini ise M2 bile zar zor açıyor.
Benim aklım direk not tutmaya gitti. Üstüne yazıp çizecekseniz şart tabii. Ben biraz eski kafalıyım sevmiyorum pek dokunmatikle yazmayı çizmeyi. Not tutmayı klavye ile yaparım, karalama yapcaksamda yazıcıdan çıkarıyorum. Bir ara dokunmatik ekranlı bir Chromebook'um vardı. Hiç kullanmıyorudum dokunmatik ekranını. Parmak izi olunca çok sinir oluyordum. Eski bir IPad'im var onda bile film izlerken kolumun altıyla bir silerim hemen.
Benim aklım direk not tutmaya gitti. Üstüne yazıp çizecekseniz şart tabii. Ben biraz eski kafalıyım sevmiyorum pek dokunmatikle yazmayı çizmeyi. Not tutmayı klavye ile yaparım, karalama yapcaksamda yazıcıdan çıkarıyorum. bir ara dokunmatik ekranlı bir Chromebook'um vardı. Hiç kullanmıyorudum dokunmatik ekranını. Parmak izi olunca çok sinir oluyordum. eski bir IPad'im var onda bile film izlerken kolumun altıyla bir silerim hemen.