MacBook Pro M4 vs M4 Pro

denizius

Uzman
Arkadaşlar, bu ara çok farklı bilgisayar konusu açtım trol olduğunu düşünmenizi istemem. Malum, üniversiteler açılıyor ve gidecek tanıdıklar, aile dostları soruyor. Ben kendi bilgim çerçevesinde bazı öneriler yapıyorum ama ek fikirden zarar gelmez mantığı ile buraya da konu açıyorum.

Gelelim konumuza yazılım okuyacak birisi için MacBook Pro M4 mu iyi olur, M4 Pro MacBook Pro mu? Kesinlikle laptop alacak yurtta kalacağı ve seyahat ederken sıkıntı çekmek istemediği için MacBook düşünüyor. M4 işlemcili MacBook Pro'nun güç olarak yeteceğini düşünüyorum ama sizce M4 Pro işlemciye çıkmaya gerek var mı? Ek olarak, tüm işlerini zorlanmadan Windows gibi MacBook üzerinde halledebilir mi?

"Pro" olan hiçbir MacBook ürününün bir öğrenci ya da günlük kullanıcı için mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Freelance çalışırsın kendi paranla alırsın eyvallah, firman sana alır yine eyvallah normal bir kullanıcı hele bir öğrenci için ne kadar yoğun işler yapacak olsa dahi MacBook Pro fahiş bir pozisyonda duruyor. Macbook Air çok daha sağlıklı bir seçenek.

Hocam fansız olduğu için sıkıntı çıkartabilir performans olarak yetecektir ama hem sıcak bir bölgede çalışıyoruz yazları için sıkıntı hem de multitasking falan yapacak olduğunda ısınır diye endişeleniyor.

M2 Air kullanıcısı olarak profesyonel amaçla kullanmayacaksanız, PRO model Macbook almanıza ve o kadar masraf yapmanıza gerçekten gerek yok.

M2 Air kullanıcısı olarak profesyonel amaçla kullanmayacaksanız, PRO model Macbook almanıza ve o kadar masraf yapmanıza gerçekten gerek yok.
120Hz, daha iyi renk kaliteli ve daha yüksek parlaklığa sahip ekran, daha iyi hoparlörler, dahili HDMI çıkışı, daha uzun pil ömrü.

Para varsa bunlar benim için yeterli olurdu Pro almaya.

Ağır işler yapmayacaksa ne gerek var ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
M2 Air kullanıcısı olarak profesyonel amaçla kullanmayacaksanız, Pro model MacBook almanıza ve o kadar masraf yapmanıza gerçekten gerek yok.

Air'ın ana sorunu fan ek olarak uzun süre değiştirmek istemiyor ve ek monitörler ile çalışmak istiyor.

Ağır işler yapmayacaksa ne gerek var ki?

Bende M4 Pro çok fazla gelir diye düşünüyorum.

120Hz, daha iyi renk kaliteli ve daha yüksek parlaklığa sahip ekran, daha iyi hoparlörler, dahili HDMI çıkışı, daha uzun pil ömrü.

Para varsa bunlar benim için yeterli olurdu Pro almaya.
İki model arasında yaklaşık 20k fark var. Bir öğrenci için bu miktar fazla değilse tercih onundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…