Mustckmk 5 Uzman Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 176 Çözümler 1 Beğeniler 91 Bugün 19:27 #1 M1 işlemci kullanıyorum. IPA olarak dışarıdan sideload yapabiliyorum fakat bunu yaptığım oyunlar ve uygulamalar çözünürlüğü desteklemiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim veya bunun için kullanabileceğim bir program var mı?
M1 işlemci kullanıyorum. IPA olarak dışarıdan sideload yapabiliyorum fakat bunu yaptığım oyunlar ve uygulamalar çözünürlüğü desteklemiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim veya bunun için kullanabileceğim bir program var mı?
Gorkemkoc2 52 Uzman Katılım 15 Temmuz 2026 Mesajlar 117 Beğeniler 66 17 dakika önce #2 Playcover içerisinde çözünürlük seçenekleri mevcut. PlayCover | Run iOS apps and games on your Apple Silicon Mac PlayCover allows you to run iOS apps and games natively with keymapping on your Apple Silicon Mac! playcover.io
Playcover içerisinde çözünürlük seçenekleri mevcut. PlayCover | Run iOS apps and games on your Apple Silicon Mac PlayCover allows you to run iOS apps and games natively with keymapping on your Apple Silicon Mac! playcover.io