Çözüldü macOS High Sierra yükleyicisi nerede bulunabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ArdaReis_00

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,
Mac'ime utm uygulaması ile sanal macOS High Sierra kurmak istiyorum, ancak kuramıyorum. Çünkü macOS High Sierra yükleyicisini indirmem için 64 Bit Intel işlemci gerekiyor. Benim Mac'im ise MacBook Air M.2, bu yüzden indiremiyorum. macOS High Sierra yükleyicisi dosyasını nerede bulabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.

Çözüm
Bu iki araçla deneyebilirsiniz:

Hocam kusara bakmayın geç yazıyorum ceza yemiştim hocam dediklerinizi yaptım GitHub sitesinden mist uygulamasını indirdim oradan ise macOS sierra. DMG dosyasını indirdim ama Utm'de sorun yaşıyorum sanal makine oluştur diyorum virtualize diyorum macOS seçiyorum olmuyor ipsw bir dosya istiyor sonrasında yeniden virtualize diyorum bu sefer oradan customize seçiyorum sonrasında kurulum aşamalarını yapıyorum ve makineyi kurduktan sonra başlatıyorum ve makine başladıktan sonra UEFI ınteractive Shell v2.2 press ESC in 5 second to skip startup.nsh or any other key to continue diye hata alıyorum ne yapmam lazım.

Düzeltme hocam bu hatayı çözdüm ama bu sefer guest has not initialized the display (yet) hatasını alıyorum.

Bu iki araçla deneyebilirsiniz:

Hocam yardımcı olur musunuz artık rica etsem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı Alt