MacOS için oyun önerisi

Gorkemkoc2 35

Uzman
Grafik kalitesini zerre önemsemiyorum. Benim için hikayesi/anlatısı çok iyi bir indir oyun çok daha mühim. Limbo ve Inside çok hoşuma gitmişti mesela. Özellikle ufak ekiplerin elinden çıkmış "çok değişik kafaymış" diyeceğimiz oyun önerilerinize açığım.

Şimdiden teşekkürler

Hikaye ve anlatı olarak sizin beklentiniz olan oyun değil ama yine de Euro Truck Simulator 2 önermek istiyorum

Hikaye ve anlatı olarak sizin beklentiniz olan oyun değil ama yine de Euro Truck Simulator 2 önermek istiyorum
Bayılırım o oyuna, tam kafa dağıtmalık bir terapi seansı gibi.. Ancak çok uzun süreler oynadım. Biraz da hikaye izlemek istiyorum Katkınız için teşekkürler

Teşekkürler inceleyeceğim. Undertale adını daha önce de duymuştum sanırım. Çok oyun oynayan birisi değilim. Önceliği ona vereceğim sanırım.
Zaten Deltarune'u anlamak için önce Undertale oynamak gerek. Tek diyeceğim şey, kimseyi öldürme. Herkesle arkadaş olmaya çalış.

Degisik kafa degil ama cok iyi oldugu icin BG3 eger oynamadiysaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…