Çözüldü macOS USB'den boot etmeye çalışınca Windows açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Culfa

Üyecik
Merhaba elimdeki i5-4460 işlemcili harici ekran kartı olmayan bir bilgisayar var ve buna Hackintosh kurmak istiyorum.
Bu linketeki RAW dosyasını USB'ye yazdırdım ve bu linkteki EFI'yi USB'ye atarak 008 - desktop - Haswell.plist dosyasını config.plist olarak içine kopyaladım. Fakat bu USB'yi bilgisayarıma takıp boot menüsünden seçtikten sonra saliselik bir bekleme oluyor ardından Windows açılıyor. Bunun sebebi nedir?
1730579240341.webp

1730579258626.webp

1730579268051.webp

Çözüm
Elinize sağlık. SMBIOS değiştirme için bakabilirsiniz:
Son durum ne oldu? Kurulumu tamamladınız mı?
USB'yi ilk listeye alıp Secure Boot ve CSM'yi kapattınız mı? Ayrıca diğer OpenCore sürümlerini de deneyin.

Şimdi tekrar kontrol ettim Secure Boot kapatmayı unutmuşum teşekkür ederim. USB'den boot etti fakat bu sefer de "This version of Mac OS X is not supported on this platform" hatası veriyor. Şu an bir rehber yardımıyla SMBIOS'u değiştirmeye çalışıyorum yine bir sorunla karşılaşırsam tekrar konu açarım. Yardımın için tekrardan sağ ol. <3

Çözüm
Maalesef dünden beri uğraşıyorum bu rehberide defalarca denememe rağmen hala aynı hatayı alıyorum.

Maalesef dünden beri uğraşıyorum bu rehberide defalarca denememe rağmen hala aynı hatayı alıyorum.

Sorunun nedenini buldum reset nvram yapmayı unuttuğum için oluyormuş. Sorunu çözdüm teşekkür ederim rehber için. <3

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt