Çözüldü macOS Ventura boot ederken yasak işareti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Verbose modu opencore ekranında açmak için CTRL + ENTER yapman yeterli.

Ancak cihazın macos için uyumsuz. RTX 4060 ile macOS kuramazsın. Bununla beraber Rayzen 9 7900x üzerine uyumlu bir APU sistem yok. Tümleşik randeon grafik kartları M serisi mobil grafik kartlarıdır. Bunlarında macOS ile uyumu yok.

Önce uyumlu bir AMD harici grafik kartı temin etmen gerekiyor. Bu haliyle cihazın uyumsuz.
Apple sizi banlamadı. Kurulumda bir sorun olduğu zaman bu ekranın gelmesi gayet doğal. Size tavsiyem özellikle Verbose modu açmanız. Bu sayede hatanın nerede takıldığını görebiliriz.

Ayrıca Clover kalmadı. OpenCore demek istediniz sanırım.

Ha bir de ekran kartı modelinizi göremedim.

@tarko

Harici ekran kartım RTX 4060 olduğu için MacOS'da çalışmaz, bundan dolayı hariciyi söküp işlemcinin içindeki grafik kartıyla devam ediyorum. İşlemci AMD Ryzen 9 7900X içindeki ekran kartı (AMD Radeon grafiphics).

Bir rica etsem EFI ve macOS Ventura dosyasını inceler misiniz?

Sistem özellikleri:
İşlemci: AMD 9 7900X
Anakart: ASUS Prime B650M-A Wi-Fi
Ekran kartı: NVIDIA RTX 4060 (bypass komtunu paylaşırsanız sevinirim)
SSD: Samsung 990 Pro NVMe SSD 1TB
2.SSD Samsung 860 EVO SATA SSD 500GB (macOS'u buna kurmak istiyorum)

Bir de bu PC'ye en yüksek sürüm hangi Apple dağıtımını kurabilirim? Örnek: Mojave, Ventura)

Verbose modu nasıl açılır? Ayrıca ben config.plist dosyasını açıp -v denedim olmuyor Verbose modu (ayrıntılı mod)

Son düzenleyen: Moderatör:
Verbose modu opencore ekranında açmak için CTRL + ENTER yapman yeterli.

Ancak cihazın macos için uyumsuz. RTX 4060 ile macOS kuramazsın. Bununla beraber Rayzen 9 7900x üzerine uyumlu bir APU sistem yok. Tümleşik randeon grafik kartları M serisi mobil grafik kartlarıdır. Bunlarında macOS ile uyumu yok.

Önce uyumlu bir AMD harici grafik kartı temin etmen gerekiyor. Bu haliyle cihazın uyumsuz.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…