Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Yanımda Intel tabanlı bir MacBook Pro cihaz var. Ekranın fotoğrafını çekmek istiyorum. Belki Mac kullanıcıları için aşırı basit olan bu soruyu sormak istiyorum.

Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Şunu sormaya biraz utanıyorum. Ama Apple cihazlarıyla fazla uğraşan biri değilim. Bilmemek ayıp değil. Öğrenememek ayıp. Bu yüzden bu sefer ben öğrenmeye geldim. 🙂

Çözüm
Yanımda Intel tabanlı bir MacBook Pro cihaz var. Ekranın fotoğrafını çekmek istiyorum. Belki Mac kullanıcıları için aşırı basit olan bu soruyu sormak istiyorum.

Şunu sormaya biraz utanıyorum. Ama Apple cihazlarıyla fazla uğraşan biri değilim. Bilmemek ayıp değil. Öğrenememek ayıp. Bu yüzden bu sefer ben öğrenmeye geldim. 🙂

Command + Shift + 3 : Tam ekran görüntüsü.
Command + Shift + 4 : Ekran alıntısı.

Command + Shift + 3 : Tam ekran görüntüsü.
Command + Shift + 4 : Ekran alıntısı.

Çözüm