Çözüldü macOS'ta USB'ye nasıl Windows ISO dosyası yazdırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Selamlar. Yeni gelen bilgisayara Windows 11 ISO'sunu kuracağım ama ondan önce USB'ye yazdırmam gerekiyor. ISO'yu Mac'e indirdim ancak Rufus, macOS'ta desteklenmediği için nasıl yapacağımı bilmiyorum. ISO'yu USB'ye yazdırmamın bir yolu var mı veya bunun için macOS destekli bir program önerebilir misiniz?

Çözüm
Cok tavsiye etmesem de balenaEtcher var en basit program olarak macOS uzerinde ISO yazmak icin.
balenaEtcher'de Windows ISO'ları yazdırmak sıkıntı yaratıyormuş, hatta yazılım olarak eklerken belirtmiştim. O yüzden oradan denemeyeceğim.
Şimdi deneyeceğim.

Terminal uzerindeki biraz daha ugrastirir Homebrew falan kurman gerekecek cunku.
O zaman terminal işine hiç girmeyeceğim. Şu WinDiskWriter'ı açmaya çalışıyorum.

Arkadaşlar çok garip bir şey oldu. Az önce bilgisayarı açtım ve bir gördüm ki meğersem Windows 11 kuruluymuş. Yani ISO'ya gerek kalmadı. Ama WinDiskWriter ile yazdırılabiliyor anlaşılan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…