estudiante

Başarılı
Merhaba,
Geçici dosyalar başta olmak üzere tüm dosyaları oyun içinde temizlememe rağmen editor data içerisinde yer alan yamaları kullanamıyorum. Desteğinizi bekliyorum.

Merhaba,
Geçici dosyalar başta olmak üzere tüm dosyaları oyun içinde temizlememe rağmen editor data içerisinde yer alan yamaları kullanamıyorum. Desteğinizi bekliyorum.
1. Yedekleme Yapın: Oyun dosyalarınızı ve mevcut editor data yedeğinizi almayı unutmayın.

2. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Oyun ve FM 25'in en son güncellemeleri yüklü mü? Çoğu zaman güncellemeler, mevcut oyun hatalarını düzeltir.

3. Editor Data Dosyalarının Yeri:
- Editor data dosyalarının doğru klasörde olup olmadığını kontrol edin. Mac üzerinde doğru dizin genellikle şudur:
Kod:
     /Users/KULLANICI_ADI/Library/Application Support/Sports Interactive/Football Manager 2025/editor data/
- KULLANICI_ADI kısmını kendi kullanıcı adınızla değiştirin.

4. Dosya Formatını Kontrol Edin:
- Editor data dosyalarının doğru formatta (örneğin, .fmf uzantılı) olduğundan emin olun. Yanlış formatlar tanınmayabilir.

5. Oyun İçi Ayarları Kontrol Edin:
- Oyun ayarlarında modların etkin olup olmadığını kontrol edin. Yama aktif değilse görünmeyecektir.

6. Oyun Kütüphanesini Yeniden Başlatın:
- Oyun dosyalarını ve editor data'yı güncellemek için oyunu tamamen kapatıp yeniden başlatın.

7. Oyun Tamir Aracı:
- Eğer sorun devam ederse, oyunun dosyalarını onarmak için Steam kütüphanenizde:
- Oyuna sağ tıklayın → Özellikler → Yerel Dosyalar → Oyun dosyalarını doğrula.

8. Yardımcı Forumları Ziyaret Edin:
- Sorun devam ediyorsa, topluluk forumlarında veya destek sayfalarında aynı sorunları yaşayan diğer oyuncuların önerilerini kontrol edin.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz. Herhangi bir adımda sorun yaşarsanız lütfen o adımı bana iletin.