Merhaba,
Geçici dosyalar başta olmak üzere tüm dosyaları oyun içinde temizlememe rağmen editor data içerisinde yer alan yamaları kullanamıyorum. Desteğinizi bekliyorum.
1.
Yedekleme Yapın: Oyun dosyalarınızı ve mevcut editor data yedeğinizi almayı unutmayın.
2.
Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Oyun ve FM 25'in en son güncellemeleri yüklü mü? Çoğu zaman güncellemeler, mevcut oyun hatalarını düzeltir.
3.
Editor Data Dosyalarının Yeri:
- Editor data dosyalarının doğru klasörde olup olmadığını kontrol edin. Mac üzerinde doğru dizin genellikle şudur:
Kod:
/Users/KULLANICI_ADI/Library/Application Support/Sports Interactive/Football Manager 2025/editor data/
- KULLANICI_ADI kısmını kendi kullanıcı adınızla değiştirin.
4.
Dosya Formatını Kontrol Edin:
- Editor data dosyalarının doğru formatta (örneğin, .fmf uzantılı) olduğundan emin olun. Yanlış formatlar tanınmayabilir.
5.
Oyun İçi Ayarları Kontrol Edin:
- Oyun ayarlarında modların etkin olup olmadığını kontrol edin. Yama aktif değilse görünmeyecektir.
6.
Oyun Kütüphanesini Yeniden Başlatın:
- Oyun dosyalarını ve editor data'yı güncellemek için oyunu tamamen kapatıp yeniden başlatın.
7.
Oyun Tamir Aracı:
- Eğer sorun devam ederse, oyunun dosyalarını onarmak için Steam kütüphanenizde:
- Oyuna sağ tıklayın → Özellikler → Yerel Dosyalar → Oyun dosyalarını doğrula.
8.
Yardımcı Forumları Ziyaret Edin:
- Sorun devam ediyorsa, topluluk forumlarında veya destek sayfalarında aynı sorunları yaşayan diğer oyuncuların önerilerini kontrol edin.
Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz. Herhangi bir adımda sorun yaşarsanız lütfen o adımı bana iletin.