Mafia 2 için mod önerisi

Bruhistan

Başarılı
Merhaba. Mafia 2 için mod arıyorum: Araba modu, silah modu, bir de oyunu açık dünya gibi yapan mod (adı Free Ride mıydı, Free Roam mı ne, ismini pek bilmiyorum). Modlar olursa çok güzel olur. Onun dışında başka modlar da var ise önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serbest takılma da var mı bir de ben kurulumunu pek bilmiyorum.
Evet var ve birçok ayar yapabiliyoruz mevsimi bile değişiyor sizi çok güzel bir evde başlatıyordu hatta, kuruluma bir bakmam lazım ben çok eskiden denemiştim, yeni bölümler vs eklediği için türkçe yama bazı yerlerde çalışmıyor yada yarım doğru düzgün değil bilginiz olsun hocam.

@Bruhistan Sanırım modun içinde "PC" ve "edit" adlı klasörler olucak. Mafia 2 klasöründeki PC ve edit dosyalarıyla değişmelisiniz.

Dosyaları değiştirmeden önce değişecek dosyaların bence yedeğini alabilirsiniz, hata falan verirse geri dönmek kolay olur diye dedim veya beğenmezsiniz belki.

Son düzenleme:
Birde hocam benimki Director's Cut GOG'dan aldım. Bir sıkıntı yaratır mı mod ile uyuşmazlık yaratır mı?

Birde hocam benimki Director's Cut GOG'dan aldım. Bir sıkıntı yaratır mı mod ile uyuşmazlık yaratır mı?
Bence sıkıntı olmaz ana oyun aynı sadece o sürümde DLC ve biraz araç giysi falan ekleniyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…