Mafia Serisinin Yeni Oyunu "The Old Country" Duyuruldu!

Arkadaşlar bu arada Sibirya değil, Sicilya. Sibirya Rusya'nın kuzey bölgesi, Sicilya İtalya'nın güneyinde olan büyük bir ada parçası.
Tommy Angelo oyunda İtalyandı diye hatırlıyorum. Acaba onun oğlu üzerinden yeni bir Mafia oyunu mu olur ki?

@Şişman Adam Bence olmaz. Spoiler: çünkü sonda sam i öldürdükten sonra yaşlanınca ölüyoduk eğer devam ederse bilemem. Sanmıyorum.

Mafia serisini çok seven biriyim Mafia 1 DE dışınca bütün oyunlarını oynadım, onu da sistemim yetmediğinden oynayamamıştım, yakında ona da başlayacağım ama Mafia3 ilk çıktığında arkadaşımla beraber başlamıştık, gerçekten hayal kırıklığıydı. Arkadaşım benden önce oynayıp oyunu hemen silmişti ve bana oyunun aşırı berbat olduğunu söylemişti. Oynayınca bende hemen silmiştim, devam etme gereği bile duymadım. GTA tarzı bir oyun yapmak isteselerde bu kadar tekrar eden sadece adam vurma temalı bir hikaye yazmamalılar herhalde. GTA oyunlarında bile bu kadar adam öldürme görevleri yok. Ne kadar ilerledim bilmiyorum ama oynadığım çoğu görev aynıydı. Atmosferi, fizikleri de hiç güzel değildi. Hangi oyun motorunu kullandılar bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmemişti, hayal kırıklığı yaşadım kısaca.

Mafia 1 remake güzel olmuş olabilir ama bu oyun bir oyunun DE versiyonu olmayacak. Yani baştan hikayeyi kuracaklar. Öyle bir oyuna remake eklemeyecekler yani. Bakalım nasıl bir oyun çıkacak çok merak ile bekliyorum, umarım önyargılarımı kırarlar da güzel bir oyun yapmayı başarabilirler.

Arkadaşlar bu arada Sibirya değil, Sicilya. Sibirya Rusya'nın kuzey bölgesi, Sicilya İtalya'nın güneyinde olan büyük bir ada parçası.
Ha pardon, kelimeler benzediği için şaşırmışım. Bende Rus mafyası tarzı bir şey düşünüyordum.

Hepimiz Mafia 1/Mafia 2 oyunlarından sonra Mafia 3'ü oynarken hayal kırıklığı yaşadık... Halen en nefret ettiğim oyunlardan birisidir. Ben Mafia 1 Remake'in bile kötü çıkacağını düşünüyordum ama oyun beni çok şaşırtmıştı ilk çıktığında.

Tommy Angelo Sicilya'da doğmuştu diye hatırlıyorum, Vito Scaletta İtalyandı zaten. Bunlar hakkında referanslar bol bol görebiliriz yeni oyunda.
Tommy'nin oğlunun babasının intikamını alması üzerine bir oyun olursa çok hoşuma gider. Hiçbir zaman Vito ve Joe'ya o kadar ısınamamıştım. Tommy'nin ölümünden sonra Mafia 2'yi bile istemeye istemeye bitirmiştim. Tommy benim için en iyi Mafia karakteri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…