Mafia: The Old Country fragmanı sızdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 349
  • Etiketler Etiketler
    mafia the
Beni pek tatmin etmedi ve nedensizce garip buldum GTA6 trailer yazıp oyun derlemelerini paylaşan kanalların videolarından çıkmış gibi duruyor, keşke daha uzun ve daha sinematik olsaymış. Ama benim beklentim hala yüksek.

Türkçe dil desteği olacak mı acaba? Olursa ve ekonomik durumum o an müsaitse Türkçe destekli oyunları satın alıyorum. Mafia da hoşuma giden bir seri. Deneyimlemek istiyorum.

Yarın sabaha karşı 03:30'da (TSİ) düzenlenecek olan oyun ödüllerinde gösterilmesi planlanan Yeni Mafia oyununun fragmanı sızdı.

Oyun 2025 Yaz aylarında çıkış yapacak.

GTA 6 ile rekabet etmek istemeyecektir. Ya bu ya da GTA 6 2026'ya sarkar.

@EmirhanRadicus,

Bu biraz tam fragman değil de ön tanıtım gibi olmuş. Zaten böyle sızıntılar böyle büyük etkinlikler yaklaşırken oluyor illa.

GTA 6 ile rekabet etmek istemeyecektir. Ya bu ya da GTA 6 2026'ya sarkar.

Take-Two yine aralarına 4-5 ay koymuş ama ben yine 2025'te çıkacağını düşünmüyorum GTA 6'nın. Yine tarih konusunda 2025'te sabitler ama son 4-5 ay kala daha belli olur ne olup ne olmayacağı. Böyle büyük bir oyun yapıp ilk verdikleri tarihte çıkarmaları gerçekten güzel bir başarı olurdu.

Bence çok iyi olmuş. Zaten bu ön sinematik fragman. Çok bir şey beklememek lazım. Hele serinin hikayesinin zaman çizelgesinin başlangıcını değiştirdiler. Umarım güzel bir iş çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…