E Efee123 Çalışkan Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 1 11 Mart 2026 #1 Amazon güvenli olur mu, alan var mıdır acaba? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CJML6LQZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2RZ2SFDZRDR2&psc=1&tag=technopattr-21 www.amazon.com.tr
Amazon güvenli olur mu, alan var mıdır acaba? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CJML6LQZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2RZ2SFDZRDR2&psc=1&tag=technopattr-21 www.amazon.com.tr
A alper Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 103 Beğeniler 32 11 Mart 2026 #2 Alınır evet bizzat bu satıcıdan aldım Amazon üzerinden, isterseniz DFS Bilgisayardan da alabilirsiniz.
Alınır evet bizzat bu satıcıdan aldım Amazon üzerinden, isterseniz DFS Bilgisayardan da alabilirsiniz.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.042 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.333 Yer İstanbul 11 Mart 2026 #3 @Efee123, Magic güvenilir bir satıcı. Ülkeye tepsiyle en fazla işlemci getiren satıcılardan birisi.
KS KS E Efee123 Çalışkan Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 1 11 Mart 2026 #4 michaelscofield dedi: @Efee123, magic güvenilir bir satıcı. Ülkeye tepsiyle en fazla işlemci getiren satıcılardan birisi. Genişletmek için tıkla... Satın aldım hocam, teşekkürler. Bazı yorumlarda işlemcinin 4 pinli gelip sahte olabileceği söylenmiş, ondan biraz gıcıklandım açıkçası sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2026
michaelscofield dedi: @Efee123, magic güvenilir bir satıcı. Ülkeye tepsiyle en fazla işlemci getiren satıcılardan birisi. Genişletmek için tıkla... Satın aldım hocam, teşekkürler. Bazı yorumlarda işlemcinin 4 pinli gelip sahte olabileceği söylenmiş, ondan biraz gıcıklandım açıkçası sadece.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.042 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.333 Yer İstanbul 11 Mart 2026 #5 Efee123 dedi: Satın aldım hocam, teşekkürler. Bazı yorumlarda işlemcinin 4 pinli gelip sahte olabileceği söylenmiş, ondan biraz gıcıklandım açıkçası sadece. Genişletmek için tıkla... Magic'te öyle şeyler olmaz. Olsa bile iade alır, üstüne üstlük aracı Amazon. Rahat olun yani. Hayırlı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2026
Efee123 dedi: Satın aldım hocam, teşekkürler. Bazı yorumlarda işlemcinin 4 pinli gelip sahte olabileceği söylenmiş, ondan biraz gıcıklandım açıkçası sadece. Genişletmek için tıkla... Magic'te öyle şeyler olmaz. Olsa bile iade alır, üstüne üstlük aracı Amazon. Rahat olun yani. Hayırlı olsun.
A alper Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 103 Beğeniler 32 11 Mart 2026 #6 Efee123 dedi: Satın aldım hocam, teşekkürler. Bazı yorumlarda işlemcinin 4 pinli gelip sahte olabileceği söylenmiş, ondan biraz gıcıklandım açıkçası sadece. Genişletmek için tıkla... Çakma değil hocam o işlemciler AMD değişikliğe gitti yeni üretimler öyle. alper dedi: Çakma değil hocam o işlemciler AMD değişikliğe gitti yeni üretimler öyle. Genişletmek için tıkla... Bu iki işlemci de orijinal.
Efee123 dedi: Satın aldım hocam, teşekkürler. Bazı yorumlarda işlemcinin 4 pinli gelip sahte olabileceği söylenmiş, ondan biraz gıcıklandım açıkçası sadece. Genişletmek için tıkla... Çakma değil hocam o işlemciler AMD değişikliğe gitti yeni üretimler öyle. alper dedi: Çakma değil hocam o işlemciler AMD değişikliğe gitti yeni üretimler öyle. Genişletmek için tıkla... Bu iki işlemci de orijinal.
KS KS E Efee123 Çalışkan Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 1 11 Mart 2026 #7 alper dedi: Çakma değil hocam o işlemciler AMD değişikliğe gitti yeni üretimler öyle. Eki Görüntüle 232337 Bu iki işlemci de orijinal. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim hocam.
alper dedi: Çakma değil hocam o işlemciler AMD değişikliğe gitti yeni üretimler öyle. Eki Görüntüle 232337 Bu iki işlemci de orijinal. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim hocam.