Magisk modül önerileri

Cihaz
Redmi Note 7 (Lavender)
Magisk 27.0 kullanıyorum. Cihazım Redmi Note 7 (Lavender) ve crDroid 9.12 (Android 13) kurulu. Kullandığım modüller şöyle:

Başka önerdiğiniz modül var mıdır?

Termal sensörleri kapatabileceğiniz modüller bulunuyor. Oyun performansını arttırır ama cihazı yakma olasılığını arttırır. Oyunlarda FPS kilidi açmak için kullanılan cihaz spoof modülleri bulunuyor. Google fotoğraflarda sınırsız yedekleme için modüller bulunuyor.

Rootu gizlemek için playintegretyfix ve Shamiko öneririm.

Bootloop korumasının bir işe yaradığını düşünmüyorum bu arada. Zaten Magisk'in kendi koruma sistemi var. Cihaz bootloopa düştüğü zaman cihazı güvenli modda açınca modüller devre dışı kalıyor, sorun çıkaran modülü silebiliyoruz.

Oyunlarda FPS kilidi açmak için kullanılan cihaz spoof modülleri bulunuyor. Google fotoğraflarda sınırsız yedekleme için modüller bulunuyor.

Bu modüller ROM'a dahil geliyor zaten ve şu an açık ikisi. PUBG'de 90FPS alabiliyorum havası atabiliyorum.

Ne olur, ne olmaz.

Magisk 27.0 kullanıyorum. Cihazım Redmi Note 7 (lavender) ve crDroid 9.12 (Android 13) kurulu. Kullandığım modüller şöyle:

Eki Görüntüle 56947

Başka önerdiğiniz modül var mıdır?

Konu ile alakasız aynı crDroid sürümünü aynı cihazda kullanıyorum ama crDroid özelleştirmelerinde pil simgesi özelleştirmeyi görmedim pil simgesini nasıl değiştirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…