Makine Mühendisi için DGS mi AYT mi daha kolay olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkay0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    ayt dgs tyt
3D AYT VDD kampı olması lazımdı sanırsam. Eyup hocanın kanalında yoksa 3D'nin kanalında vardır AYT VDD yazınca çıkması lazım.
Eyüp hocanın 3D AYT VDD kampı var. 3D zor olduğu için ondan önce 345 AYT alacağım, 345 AYT için kamp var mı onu merak ettim.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

@BLSP hocam bir soru daha sormak istiyorum. Ben yaz tatiline kadar TYT için sadece matematik çalışmak yerine diğer dersler ile beraber çalışmak istiyorum. Sosyal bilimler, Fen bilimleri ve Türkçe'yi nasıl eklemeliyim? Hepsini birden yapmam zor olacağı için sadece Matematik ve Fen bilimleri veya Türkçe ve sosyal bilimleri mi olmalı? Yaz tatiline kadar hangilerini çalışmalıyım? Yaz tatiline kadar ikisini bitirsem, diğer ikisini de yaz tatilinde bitiririm diye düşünüyorum. Kısacası sayısal-sözel beraber mi yoksa sözel-sözel, sayısal-sayısal mı yapmalıyım? Bir de diğer dersler için önerdiğin kamp videoları, kitap ve kitap setleri varsa yazarsan sevinirim.

Son düzenleme:
Türkçe için Benim Hocam kanalının videolarını izleyebilirsin Kadir Gümüş hocamız gerçekten harika bir şekilde anlatıyor. Evet yaz tatiline kadar TYT'yi bitirebilirsin hatta ve hatta 2-3 kez bitirirsin TYT sandığın gibi çok uzun süren bir şey değil. Türkçe dil bilgisinde konuyu dinledikten sonra direkt olarak herhangi bir soru bankasından soru çöz ya da çıkmış dil bilgisi sorularını çöz. Ardından Türkçe için branş denemelerine geç ben 345 on ikili deneme çözmüştüm ilk başta gerçekten güzel bir deneme serisiydi. 345'den sonra Apotemi ve Limit yayınlarının Türkçe denemelerini çözebilirsin ki bunları da şey için söylüyorum tüm dersler bitene kadar bunları da çöz ki pratiğini kaybetmeyesin. Sosyal için Apotemi Sosyal Konu Özeti isimli kitabı kullanabilirsin Coğrafya haricinde konu çalışmana gerek yok yine Coğrafya için Benim Hocam kanalının videolarını seyredebilirsin. Fen içinse Kimya ile başlayabilirsin, Fizik için Altuğ Güneş tavsiye ederim çok başarılı ve yalın bir anlatımı var. Kimya ve Biyoloji içinde yine Benim Hocam kanalını izleyebilirsin. Şu anlık Matematik temelin için çalış bunun yanına Türkçe dil bilgisi ekleyebilirsin elbette sadece Matematik ağırlıklı gitme Türkçe ve Matematik de ilerleme kaydedince diğer derslere başlayabilirsin. En azından Türkçe dil bilgisini bitirdikten sonra branş denemelerine geçebilirsin ki kanaatimce 50 tane paragraf kitabı çözmene gerek yok ben sadece 1 tane paragraf kitabı çözdüm o da soru tiplerine alışmak için o da Paragrafın Ritmi isimli bir kitaptı. Kitap okuma alışkanlığın varsa boş boş paragraf çözme derim deneme çöze çöze alışıyorsun zaten Türkçe dil bilgisidir ve TYT'nin en geniş konu dağılımlarından birine sahip derstir Türkçe.

Sosyal bilimler ve fen bilimleri için soru çözmem gerekecek, hangi kitapları önerirsiniz? Ayrıca Türkçe dil bilgisi için herhangi bir soru bankası demişsinizde onun içinde kitap önerirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Sosyal bilimler ve fen bilimleri için soru çözmem gerekecek, hangi kitapları önerirsiniz? Ayrıca Türkçe dil bilgisi için herhangi bir soru bankası demişsinizde onun içinde kitap önerirseniz sevinirim
Fen için 345, sosyal bilimler için de genel olarak 345 öneririm yalnız sadece Coğrafya için soru çözün bahsettiğim konu özeti kitabından diğer üç dersi bitirebilirsiniz. Türkçe için gerçekten detaya giren sorular istiyorsanız Limit yayınlarını aşağı yukarı sınav ayarında bir şey istiyorum diyorsanız 345, Bilgi Sarmal ya da 3D işinizi fazlasıyla görecektir. Türkçe konularınız tamamen bittiğinde direkt olarak branş denemelerine alıştırın kendinizi sosyal tarafı için çok kitap almaya gerek yok.

O zaman genel olarak 345 sipariş ediyorum. AYT'ye geçtiğimde Bilgi Sarmal ve 3D geçerim. Paragraf için ise şimdilik Hız ve Renk alıyorum, 12. sınıfta Sıfır Risk geçeceğim. Aklımda olan tüm soru işaretlerini giderdiniz, teşekkür ederim.

Hocam Benim Hocam'ın Kimya ve Biyoloji kamplarına baktım, bu kamplarda kendi kitabında olan soruların üzerinden gidiyor. Siz bu kampları izlerken kitapları aldınız mı veya benim almama gerek var mıdır? Eğer gerek yoksa Kimya, biyoloji ve Fizik için direkt 345 alacağım.

Hocam dün yazdım ama sanırım gözünüzden kaçtı.

Benim Hocam'ın Kimya ve Biyoloji kamplarına baktım, bu kamplarda kendi kitabında olan soruların üzerinden gidiyor. Siz bu kampları izlerken Benim Hocam'ın kitaplarını aldınız mı veya benim almama gerek var mıdır? Eğer gerek yoksa Kimya, biyoloji ve Fizik için direkt 345 alacağım.

Şimdi toplu sipariş edeceğim, o yüzden cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Gerek yok hocam. Fen için 345 genel olarak yeterli fazla zorlamanın, ekstra kitap almanın mantığı yok. Ben Benim Hocam kanalını genel olarak anlatımını başarılı bulduğum için izliyordum kamp kitaplarını, soru bankalarını hiçbir zaman kullanmadım, gerek duymadım.

Hocam şimdi Hiç Matematik kitabına başladım ama bu kitap bahsedilen ilk 12 konuyu kapsıyor mu? Yoksa bu kitabı yaparken bi yandan Mert Hoca'nın ilk 12 konu kampını izleyeceğim.

Hocam şimdi Hiç Matematik kitabına başladım ama bu kitap bahsedilen ilk 12 konuyu kapsıyor mu? Yoksa bu kitabı yaparken bi yandan Mert Hoca'nın ilk 12 konu kampını izleyeceğim.
Kapsıyor hocam ilk konuları. Kitabı isterseniz üzerindeki notlarla çözün isterseniz hocayla beraber gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…