B belirsizz Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 208 Çözümler 1 Beğeniler 259 Yer Almanya, Düsseldorf 15 Mart 2026 #1 Bu seferkileri pek beğendiğimi söyleyemem. Lightroom ile düzenledim. Özellikle beyblade olan fotoğraf karışık oldu. Çiçek olanı da pastel boyaya döndürdüm yanlışlıkla. Çok acemiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 3. fotoğraf çiceğin düzenlenmemiş hali. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2026
Bu seferkileri pek beğendiğimi söyleyemem. Lightroom ile düzenledim. Özellikle beyblade olan fotoğraf karışık oldu. Çiçek olanı da pastel boyaya döndürdüm yanlışlıkla. Çok acemiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 3. fotoğraf çiceğin düzenlenmemiş hali.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 3 Beğeniler 2.171 15 Mart 2026 #2 Gözümde canlanır koskoca mazi...
KS KS B belirsizz Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 208 Çözümler 1 Beğeniler 259 Yer Almanya, Düsseldorf 15 Mart 2026 #3 @SHERLOCKED, Beyblade'e mi dediniz hocam?
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 3 Beğeniler 2.171 15 Mart 2026 #4 belirsizz dedi: @SHERLOCKED, Beyblade'e mi dediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.722 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 5 Nisan 2026 #5 Çiçek fotoğrafının düzenlenmemiş hali daha güzel. Fotoğraflara aşırı doygunluk ve kontrast basmaktan vazgeçin bence.
Çiçek fotoğrafının düzenlenmemiş hali daha güzel. Fotoğraflara aşırı doygunluk ve kontrast basmaktan vazgeçin bence.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 3 Beğeniler 2.171 5 Nisan 2026 #6 Elma ısıran dedi: Çiçek fotoğrafının düzenlenmemiş hali daha güzel. Fotoğraflara aşırı doygunluk ve kontrast basmaktan vazgeçin bence. Genişletmek için tıkla... Bence de. Detayları siliyor kontrast.
Elma ısıran dedi: Çiçek fotoğrafının düzenlenmemiş hali daha güzel. Fotoğraflara aşırı doygunluk ve kontrast basmaktan vazgeçin bence. Genişletmek için tıkla... Bence de. Detayları siliyor kontrast.
KS KS B belirsizz Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 208 Çözümler 1 Beğeniler 259 Yer Almanya, Düsseldorf 6 Nisan 2026 #7 Elma ısıran dedi: Çiçek fotoğrafının düzenlenmemiş hali daha güzel. Fotoğraflara aşırı doygunluk ve kontrast basmaktan vazgeçin bence. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yanlışlıkla oldu hocam. Deneyim oldu artık. Yavaş yavaş gelişeceğiz.
Elma ısıran dedi: Çiçek fotoğrafının düzenlenmemiş hali daha güzel. Fotoğraflara aşırı doygunluk ve kontrast basmaktan vazgeçin bence. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yanlışlıkla oldu hocam. Deneyim oldu artık. Yavaş yavaş gelişeceğiz.