Makro tuşlarının oradaki gıcırtı için DAV 3 Pro garantiye gönderilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozi2658
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 86
  • Etiketler Etiketler
    makro pro

Ozi2658

Becerikli
Makro tuşlarının oradaki gıcırtı için DAV 3 Pro garantiye gönderilmeli mi?

Arkadaşlar, 5-6 gündür PC’den oyun oynuyorum; uzun zamandır fareyi kullanmıyordum. 2 senelik mouse ama bir baktım makro tuşlarının oradan, hafif tıklayınca gıcırtı hissi geliyor. 2 senede garanti bitmiş mi bilmiyorum; Amazon’dan yurt dışından gelmişti mouse.

Değişim süreci yurt dışı ürünü için nasıl işler? Bir de bunun için değişim yaparlar mı? Uzun vadede sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Görselde kırmızı ile işaretlediğim yer var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönder garantisi devam ediyorsa, bence gıcırti garantiye girer.

Standart garanti 2 yıldır tam alım tarihine bakılmalı. Muhtemelen ya Switch'den geliyordur ya da plastik oturtma yerinden oynamıştır garantiden tamir çıkar değişimlik bir sorun kabul edeceklerini sanmıyorum.

Standart garanti 2 yıldır tam alım tarihine bakılmalı. Muhtemelen ya Switch'den geliyordur ya da plastik oturtma yerinden oynamıştır garantiden tamir çıkar değişimlik bir sorun kabul edeceklerini sanmıyorum.

Hocam tam 2 yıl ise geçti 1-1.5 ay falan. Bilmiyorum rahatsız ediyor beni. Eğer sorun çıkartmicaksa birkaç sene daha kullanmak istiyorum. Ateş pahası fareler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…