Arkadaşlar selam. Hepsiburada'da kredim var, 10.800 TL olmak zorunda, 10.801 olamaz çünkü limitim yetmez. 2K monitör istiyorum, resmi satıcı olursa çok güzel olur. Ölü piksel ve iade sürecinde hiç uğraştırmıyorlar. Hepsiburada premium müşterisiyim, bilginiz olsun. Önerilerinizi bekliyorum; Hepsiburada'dan olmak zorunda atacağınız monitör.
Hocam satıcı pek yani içime sinmedi bir problem olsa ölü piksel falan çıksa resmi satıcı gibi direk ilgilenmez acaba resmi satıcılardan var mı güzel monitör bu fiyata?
Hocam satıcı pek yani içime sinmedi bir problem olsa ölü piksel falan çıksa resmi satıcı gibi direk ilgilenmez acaba resmi satıcılardan var mı güzel monitör bu fiyata?
Casper Excalibur M.E27QIF-D 27" 2K QHD 240 Hz 1 ms IPS Pivot Flat HDR10 300 nit Oyuncu Monitörü, bu nasıl böyle bir monitör buldum, tesadüfen bilgim yok ama ondan soruyorum.
Dey elektronikmiş, direk İtopya yazsa iyi olurdu hocam ya İncehesap gaming.gen.tr ya da Hepsiburada bu 3.'den alabilirim.
Casper Excalibur M.E27QIF-D 27" 2K QHD 240HZ 1MS IPS Pivot Flat HDR10 300NIT Oyuncu Monitörü bu nasıl böyle bir montiör buldum tesadüfen bilgim yok ama ondan soruyorum.